Noutati :

Demonstratie de maiestrie in Kendo si curs de origami la mall Timisoara

7 septembrie, 2012 - 10:41 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Copiii si juniorii sectiei de Kendo din cadrul Clubului Sam-Sho vor face vineri, 7 septembrie 2012,  la Iulius Mall Timisoara, de la ora 17.00, o demonstratie, invitati fiind de organizatorii expozitiei „Kinder & Educational”.

Demonstratia va avea loc in spatiul de joaca de la etajul intai al complexului.

Initiatorii acestui proiect au adus demonstratia de Kendo in aceasta expozitie in virtutea   laturii educationale a Artelor Martiale, stiindu-se ca prin practicarea unei discipline martiale se formeaza un caracter puternic, un spirit disciplinat, un corp viguros, in consecinta un om mai bun. Kendo este practicat ca disciplina obligatorie in scolile japoneze, inca de la ciclul primar, de la 6 ani.
in cadrul  demonstratiei Clubului Sam-Sho, cel mai mic kendoka are 7 ani, iar juniorul cel mai mare are 16 ani. Kendoka, in functie de perioada cand practica Kendo, vor prezenta Suburi (incalzire cu shinai – sabia de bambus), Kihon (tehnici de baza) si Jigeiko (lupta libera).  Dupa demonstratia de Kendo, membrii clubului ii vor invata pe copiii prezenti arta japoneza a impaturirii hartiei, ORIGAMI”, precizeaza Florin Ianas, presedintele Clubului Sam-Sho Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...