Noutati :

Demonstratie de Kendo si Iaido printre arme de foc si ATV-uri in cadrul expozitiei Gun&Fun de la Timisoara

11 mai, 2011 - 04:24 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: HOME
0

TIMISOARA. Sabii si spirit japonez, bokken si katana printre bungee-jumping, ATV-uri si arme de foc intr-o demonstratie de Kendo si Iaido la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara. Evenimentul are loc in cadrul expozitiei Gun&Fun.

Membrii clubului Sam-Sho din Timisoara vor face o demonstratie de Kendo si Iaido, vineri, 13 mai, intre orele 15.00 si 16.00, la Centrul Regional de Afaceri, ca invitati ai Camerei de Comert Industrie si Agricultura Timisoara.

La evenimentul consacrat artelor martiale japoneze ale sabiei, participa si grupa de copii a Clublui Sam-Sho, mezinul practicantilor de scrima japoneza in Timisoara si care are doar 6 ani.

Grupa de avansati va face o demonstratie de lupta (kihon si jigeiko) si de kendo no kata, precum si o demonstratie de Iaido cu katana, sabia japoneza.

Cei interesati de practicarea acestor arte martiale se vor putea familiariza, la acest eveniment, cu armele si armura kendo si chiar se vor putea inscrie ca membri ai Clubului de Kendo si Iaido.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...