Noutati :

Demonstratie de karate in Piata Victoriei: copiii de la clubul Fudokan i-au impresionat pe timisoreni

16 septembrie, 2012 - 04:20 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SOCIAL
0

Pavajul din centrul Timisoarei s-a transformat in tatami pentru cateva minute, timp in care tinerii karateka de la clubul Fudokan au oferit o demonstratie spectaculoasa. Cei 15 sportivi alaturi de antrenorul Zoltan Nagy au fost aplaudati si de concurentii de la Maratonul Timisoarei.

Invitati sa sustina o demostratie de karate in cadrul festivitatii de premiere a participantilor de la Maratonul Timisoarei, sportivii de la clubul Fudokan au atas atentia tuturor celor care au asistat la festivitate, dar si a celor care pur si simplu s-au aflat in trecere prin centrul orasului.

Tinerii karateka, pregatiti de Zoltan Nagy 5 dan, antrenor cu o  experienta de peste 27 de ani in antrenamentele de karate-do, nu au avut nici o problema ca nu se afla pe tatami, ci pe pavajul din centrul orasului. Cei 15 sportivi  au fost urmariti  pe toata durata demonstratiei de concurentii de la Maratonul Timisoarei.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Clubul Fudokan este recunoscut pentru rezultatele obtinute in cei 14 ani de activitate. Sportivii de la clubul timisorean obtinand peste 500 de medalii nationale si internationale in aceasta perioada.

La evenimentul „Maratonul firmelor” de astazi am fost invitati sa sustinem o demonstratie, iar copiii de la echipa de performanta au fost bucurosi ca pot sa-si arate din nou maestria. Au participat Cseh Alexandru – medaliat la Campionatele Nationale si Cupa Romaniei, Florescu Marius – medaliat la Campionatele Mondiale si  Nationale, Stanis Alexandru – medaliat la Campionatele Nationale si Cupa Romaniei, Avramescu Alexandra, Iordache Almira, Zaharia Darius – medaliati la Campionatele Europene si  Nationale, Agafitei Leontin, Stanca Stefan, Careba Cristian, Olteanu Bogdan, Sarba Florin, Ogrin Silvia, Baricz Robert – medaliati la Campionatele Nationale si Cupa Romaniei. Acesti copii deosebiti, se pregatesc in continuare pentru Campionatul Mondial din luna octombrie, de la Milano, si pentru Campionatul National pentru Echipe din luna noiembrie de la Bucuresti“, ne-a spus Sensei Zoltan Nagy.

Clubul Sportiv FUDOKAN KARATE TIMISOARA s-a infiintat in anul 1998 sub conducerea lui Zoltan Nagy. In perioada 1998-2002 Clubul Fudokan Timisoara si-a desfasurat activitatea sportiva in cadrul Federatiei Romane de Karate Traditional ,condusa de sensei Dan Stuparu 8 dan ( FRKT), Federatia Internationala de Karate Traditional (ITKF), condusa de Sensei Hidetaka Nishiyama 10 dan si Federatia Mondiala de Karate Traditional Fudokan Shotokan (WTFSKF), condusa de Sensei Ilija Iorga 10 dan. Din anul 2003 clubul este afiliat la Federatia Romana de Arte Martiale (FRAM) in Departamentul de Karate S.K.D.U.N. (Shotokan Karate-Do of United Nations) condus de shihan Aurel Patru 7 dan.

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...