Noutati :

Demisie la varful PSD Timisoara! Care a fost motivul? UPDATE: Cine conduce organizatia?

6 februarie, 2016 - 04:21 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Presedintele Organizatiei municipale Timisoara a PSD, Sebastian Raducanu a decis sa demisioneze din functie. Motivul este modul in care viceprimarul Traian Stoia a decis sa voteze in plenul Consiliului Local Timisoara cand s-a aprobat bugetul orasului.

Redam mai jos comunicatul de presa semnat de Sebastian Raducanu:

„Avand in vedere situatia creata recent in plenul Consiliului Municipal Timisoara, cand viceprimarul PSD, domnul Traian Stoia, a girat un buget care risca sa aduca orasul nostru in incapacitate de plata, incalcand grav principiile social-democrate si disciplina de partid, am decis sa imi inaintez demisia din functia de presedinte al Organizatiei Municipale Timisoara a Partidului Social Democrat.

Am luat aceasta decizie pentru a da un semnal de responsabilitate si de schimbare a modului in care intelegem sa facem politica. Raman in continuare vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PSD Timis, urmand sa ma implic in proiectele politice importante ale partidului”.

Viceprimarul Traian Stoia a fost singurul PSD-ist din Consiliul Local Timisoara care a votat bugetul orasului. Pentru aceasta, primarul Nicolae Robu (PNL) l-a si laudat pe Stoia. Aceasta, desi, in trecut, cei doi au avut mai multe conflicte care au culminat cu solicitarea catre PSD a primarului de a i se retrage sprijinul politic lui Stoia.

______

UPDATE: Liderul de grup al consilierilor locali ai PSD Timisoara, Alfred Simonis a decis sa renunte si el la aceasta functie, din aceleasi motive.

„Luand act de demisia liderului Organizatiei Municipale Timisoara a Partdului Social Democrat, domnul Sebastan Raducanu, am decis sa imi asum respnsabilitatea situatiei create de domnul Traian Stoia in plenul CLT din aceasta saptamana si sa renunt la functia de lider de grup al consilierilor PSD din cadrul CL Timisoara”, a anuntat Simonis.

______

UPDATE: Biroul Permanent Judetean al PSD Timis a decis ca in urma demisiei lui Sebastian Raducanu, organizatia Timisoara a acestui partid sa fie condusa interimar de deputatul Florin Birsasteanu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. JUST make sure you (& AL!:) travel … light (as light 🙂 as possible !) STILL ? need translation
  ———————————————–
  Pardon ? what you are waiting for … ?
  De Ce Oare tre sa ne facem de rusine cu madulare ” beatificate ” … de atita timp 🙁
  =================================
  ZI Trista pentru societatea chimisoara – se pare nu numai ca si-au pierdut capacitatea naturala de a contra-argumenta LOGIC ci sunt de-a dreptul paralizati de … rusine 🙂 Drept pentru care vom continua pina CIND:
  – Javra de Daniel isi face mea culpa in numele BOR ulu daia PROFEsionista ! pentru sinGeLe varsat si tratamentul porcin ulterior aplicat
  2. Va re-trageti DE indata aramtele din scoli pentru eliberarea DE frici inutile (a grijei de maine, a iadului vesnic etc.etc.etc.)
  3 ! – puneti CHiatra pe treapta ACOLO unde ii este locul next tu un drapel in berna FOREVER !!! – apoi lasa sa mai traga pe la beserica cine or avea chef (de chef – aia le-o dat maximum respect indeed 🙂
  DECI pina la indeplinirea acestor requesturi vom continua tir ul la modul urmator – pick up un articol ofertant decat pe PROst de vector iar apoi C&P bring back over and over (plus un contor spre memoria societatii multilateral dezvoltate). Si curaj Kakaciosilor …
  ====================================

  Citeste mai mult pe: Sute de copii primesc bani ca sa mearga la gradinita | deBanat.ro – spune realitatea! http://debanat.ro/2016/02/sute-de-copii-primesc-bani-ca-sa-mearga-la-gradinita_152604.html#ixzz3zSo4mbvk