Noutati :

Deloitte Romania alege ISHO Offices pentru relocarea biroului regional de la Timisoara

17 mai, 2021 - 02:28 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. Deloitte România, una din cele mai importante companii de consultanță și audit din țara noastră, își relochează activitatea din Timișoara în clădirea ISHO Offices.

Operațiunile Deloitte România pentru zona de Vest a țării vor demara într-un spațiu nou situat in corpul 2 al clădirii ISHO Offices. Noul birou va fi funcțional la finalul lunii mai.

“Noul sediu răspunde nevoilor actuale ale echipei regionale a Deloitte, care deservește vestul țării din anul 2008, când am inaugurat biroul de la Timișoara. Echipa noastră locală de experți oferă servicii de audit și fiscale și facilitează accesul clienților la toate tipurile de servicii oferite de profesioniștii aflați în București, pentru a sprijini companiile din această regiune să-și identifice și valorifice potențialul de business”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Relocarea biroului regional al Deloitte România este încă un pas care confirmă angajamentul ISHO de a dezvolta la Timișoara un pol de servicii financiare de înaltă calitate, care să se alăture celorlalte companii ce desfășoară activități cu valoare adăugată ridicată în cadrul ISHO. Deloitte se alătură astfel brandurilor importante care isi confirma prezența în ISHO Offices, precum Raiffeisen Bank, OTP Bank, Bosch, HUF sau Visteon.

„Ne propunem ca ISHO să găzduiască companii importante prezente în regiune, atragerea acestora, dar și selectarea celor mai bune servicii și facilități care să deservească angajații sunt o prioritate pentru noi. Obiectivul nostru este să realizăm în ISHO un important pol de business pentru întreaga regiune, un hub de excelență în servicii IT, consultanță financiară și creativitate care, alături de zona de locuire și facilitățile premium oferite, vor transforma cartierul construit de noi în cel mai dinamic centru al orașului” a spus Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

Mulberry Development este într-o fază avansată de negocieri si cu alte companii reprezentative pentru mediul IT, financiar și operațiuni care sunt atrase de conceptul propus de cartierul ISHO.

ISHO prinde contur pentru a deveni un centru urban plin de viață, care, alături de cele peste 1.200 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație, va beneficia de o gamă largă de servicii – un centru de conferințe ultra-modern, un hotel internațional, un spațiu de co-work pentru start-up-urile din oraș, un spațiu pentru evenimente, respectiv un centru de spa și gym. Lucrările de dezvoltare au continuat și în perioada pandemiei, atât pe componenta rezidențială, cât și pe cea office.

Despre Mulberry Development

Mulberry Development este o companie premiată, recunoscută la nivel internațional, specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. Compania desfășoară în prezent un amplu proiect de dezvoltare imobiliară, cartierul ISHO. Mulberry Development este cunoscută pentru realizarea a două proiecte de referință în cele mai importante orașe secundare din România: City Business Centre în Timișoara, precum și The Office, Cluj-Napoca. Proiectele au atras firme importante, dintre care menționăm Bosch, Visteon, Huf, Bombardier, SAP, IBM, Deloitte, Mol Romania, Raiffeisen Bank, UniCredit, Betfair sau National Instruments.

Despre Deloitte

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 330.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a 2.000 de profesioniști.

Pentru a afla mai multe despre rețeaua globală a firmelor membre, vă rugăm să accesați www.deloitte.com/ro/despre.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu mai stergeti comentariile nu instituiti voi cenzura.