Opinia Timisoarei

‘Degeaba ceri de unde nu-i’! Ce le transmite Nicolae Robu soferilor care stau cu orele in traficul nebun din Timisoara!

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu e convins ca soferii furiosi pe haosul din traficul timisorean din aceste zile, plin de restrictii si de semafoare, nu inteleg importanta santierelor care s-au deschis in oras. Din concediu, primarul Timisoarei a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru conducatorii auto.

Soferi, sa facem topul intersectiilor de cosmar din Timisoara! Zone ce trebuie evitate, dar cum? Dezastrul din orele de varf in imagini! VIDEO!

Pentru cei ce nu înțeleg importanța acestor lucrări la pasajele Jiul și Popa Șapcă:
1. Prin pasajul Jiul, așa prea îngust cum era și în condiții de cvasipermanente ambuteiaje, treceau în fiecare oră 3000 de mașini !
2. La Popa Șapcă, cca 2000 !
3. Cei cărora cifrele nu le spun nimic ar trebui să înțeleagă importanța acestor pasaje măcar din cât de greu se circulă în oraș, inclusiv acum în timp de vacanță, când ele sunt sub restricții de trafic, totale în cazul Jiul, parțiale în cazul Popa Șapcă.
4. Ar fi frumos din partea celor ce nu au nici cea mai mică sensibilitate la interesul public, la interesul orașului -politicieni, jurnaliști -cu ghilimele sau fără-, simpli cetățeni-, ci în egoismul lor exacerbat -în cazul unora corelat cu diverse jocuri de interese-, aruncă cu noroi în munca, zbaterea și asumarea celor ce, spre deosebire de ei, lasă ceva în urma lor, ca, odată aceste obiective finalizate, să nu le folosească, măcar o lună! Am lansat acest apel și la pasajul Michelangelo, unde aceiași oameni au procedat exact ca și acum, dar… evident, fără rezultat! Pt că… „degeaba ceri de unde nu-i”, cum spune o vorbă din popor!
5. Mergem înainte!„, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Exit mobile version