Noutati :

Defilarea militarilor cu torte la finalul Zilei Eroilor, la Timisoara. De unde au luat focul?

21 mai, 2015 - 11:28 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Militarii din Timisoara au defilat purtand torte pe mai multe strazi din centrul orasului si nu numai, spre bucuria celor aflati in centru si care nu s-au putut abtine sa nu imortalizeze momentul.

Retragerea cu torte de la finalul Zilei Eroilor a inceput in jurul orei 22.00 in Cimitirul Eroilor de pe Calea Lipovei. Flacara din torte a fost luata chiar de la monumentul inchinat Eroilor Revolutiei Romane, flacara care arde neincetat de peste 25 de ani.

Militarii, insotiti de fanfara, au pornit apoi pe traseul Calea Lipovei, Piata Marasti, strada Marasesti, Piata Victoriei, Parcul Central, Monumentul Ostasului Roman, Catedrala Mitropolitana, Piata Victoriei, strada Alba Iulia si Piata Libertatii.

Timisorenii s-au amuzat cand militarii au trecut pe sub ornamentele de flori pregatite pentru festivalul Timfloralis si pe sub umbrelele colorate din centrul orasului.

In final, tortele au fost duse de catre militari, in Garnizoana aflata in Piata Libertatii.

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...