Noutati :

Voltaj, Deepside Deejays si Bebelusele de la Carcotasi au incins atmosfera in Parcul Rozelor! VEZI GALERII FOTO!

27 mai, 2011 - 10:55 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Un public entuziast care a cantat si a dansat de la inceputul show-ului pana la ultima piesa, muzica buna, invitati-surpriza, energie debordanta si multa distractie! Asa a fost in aceasta seara in Parcul Rozelor la concertul organizat de Trupa Voltaj si Deepside Deejays ce face parte din turneul I Wanna Be Free Tour. In deschiderea concertului de pe Bega pe scena au intrat primii cei de la Deepside Deejays care au incalzit atmosfera cu hiturile „Hold you” si „Never be alone”.

Dupa aproximativ o ora, pe scena au intrat invitatii speciali membrii trupei Voltaj, iar reactia publicului a fost pe masura spectacolului.  Calin Goia s-a inceput recitalul cu o piesa speciala de vara, Albinuta, iar apoi a invitat doua grupuri de copii de pe scena sa cante alaturi de el „20 de ani”.

Punctul culimant al show-ului a fost fara doar si poate aparitia celor doua Bebeluse de la Cronica Carcotasilor, Ioana si Cristina. In tot acest timp platoul din parcul Rozelor s-a umplut. Cum era normal, de la eveniment nu au lipsit jocurile de lumini si fumul din dotare.

Foto Ervin Boer

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor