Noutati :

Declaratia pe proprie raspundere in carantina de noapte. Cine are nevoie de ea si ce trebuie sa cuprinda. Descarca model de declaratie

6 noiembrie, 2020 - 09:55 AM
Autor: Redactie      
Categorie: NATIONAL
4

Va fi restrictionata circulatia pe timp de noapte in toata tara, incepand de luni, intre orele 23.00 – 05.00. Cei care ies din case, doar cu motive bine intemeiate, trebuie sa completeze o declaratie pe propria raspundere privind scopul deplasarii, asa cum s-a intamplat si in primavara, cand Romania a fost in stare de urgenta.

DESCARCA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDEREAICIAceasta declaratie poate fi completata si de mana.

CITESTE SI: Carantina pe timp de noapte, scoli onine, magazine inchise la 9 seara. Vezi Hotararea CNSU 

CITESTE SI: Timisoara ar putea intra in carantina cel mai probabil luni, spune primarul Dominic Fritz. Trebuie sa ne pregatim, cu calm. Masurile anuntate de edil. Video 

Conform deciziei de joi noapte a Comitetului pentru Situatii de Urgenta, in toate localitatile din Romania va fi interzisa circulatia persoanelor in afara locuintei/ gospodariei in intervalul orar 23.00 – 05.00.

EXCEPTIILE:

Prin exceptie de la prevederile alin. (1), circulatia persoanelor in afara locuintei/gospodariei este permisa in intervalul orar 23.00 –05.00 pentru urmatoarele motive:

a) deplasarea in interes profesional, inclusiv intre locuinta/gospodarie si locul/locurile de desfasurare a activitatii profesionale si inapoi;
b) deplasarea pentru asistenta medicala care nu poate fi amanata si nici realizata de la distanta, precum si pentru achizitionarea de medicamente;
c) deplasari in afara localitatilor a persoanelor care sunt in tranzit sau efectueaza calatorii al caror interval orar se suprapune cu perioada interdictiei cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane si care pot fi dovedite prin bilet sau orice alta modalitate de achitare a calatoriei;
d) deplasarea din motive justificate, precum ingrijirea/insoţirea copilului, asistenţa persoanelor varstnice, bolnave sau cu dizabilitaţi ori deces al unui membru de familie.

Declaratia pe propria raspundere

Pentru verificarea motivului deplasarii in interes profesional, persoanele sunt obligate sa prezinte, la cererea personalului autoritatilor abilitate, legitimatia de serviciu, adeverinta eliberata de angajator sau o declaratie pe propria raspundere.

Pentru verificarea motivului deplasarii in interes personal, persoanele sunt obligate sa prezinte, la cererea personalului autoritatilor abilitate, o declaratie pe propria raspundere, completata in prealabil. Declaratia pe propria raspundere trebuie sa cuprinda numele si prenumele, data nasterii,adresa locuintei/ gospodariei/ locului activitatii profesionale, motivul deplasarii, data completarii si semnatura.

DESCARCA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE AICI!  Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Ce va mai place birocratia, cacanarilor de guvernanti

 2. Scuzați expresia, dar ce căcat de extensie *.odt ați pus la fișierele pentru declarații că nu le poate deschide nimeni.
  Nu puteați pune un doc sau pdf sau daca altfel nu se poate un jpg?
  Nu toți avem programe de tipografie acasă că bănuiesc că pentru acelea sunt.
  Informarea populației presupune să le asiguri acces la informație la majoritatea.
  Schimbați linkul și fișierele cu unele mai uzuale.

  • Folosesc linux ca e moca si usor de folosit:)) acolo se foloseste .odt
   Nu mai are presa fonduri ca atunci cand era pe tipar

  • Il poti deschide si cu wordpad….