Noutati :

Decizie dura a Guvernului care loveste in fumatori

21 ianuarie, 2013 - 09:17 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Guvernul a decis sa decaleze cu trei luni calendarul de crestere a accizelor la tigarete, astfel incat majorarea sa fie aplicata in fiecare an de la 1 aprilie, nu de la 1 iulie ca in prezent, procedura care sa fie mentinuta pana in anul 2017 inclusiv, ceea ce va genera incasari suplimentare la buget.

Astfel, noile accize la tigarete, mai mari, vor fi percepute anual de stat incepand cu luna aprilie, si nu de la 1 iulie ca pana in prezent, releva un proeict de ordonanta pentru modificarea Codului Fiscal.

Acelasi document stabileste ca pentru bere va fi aplicata o acciza mai mare, de 0,8228 euro/hl/1 grad Plato (fata de 0,748 euro in prezent) si de 0,473 euro/hl/1 grad Plato pentru producatorii independenti cu o capacitate de productie anuala ce nu depaseste 200.000 de hectolitri (fata de 0,43 euro in prezent).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Las`ca-i facem cu bocancu mare pe traficanti…sau s-a eradicat cumva din radacini traficul de tzigari?:)