Noutati :

Decanul de varsta Traian Stoia se va ingriji de Caminul de Pensionari! Vezi cum a impartit Nicolae Robu atributiile celor doi viceprimari si ce a pastrat pentru el!

1 februarie, 2013 - 01:07 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Acum ca formula de conducere a orasului este completa, dupa instalarea oficiala a lui Traian Stoia in locul lui Sorin Grindeanu, plecat deputat, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a prezentat lista de atributii atat pentru cei doi viceprimari, cat si pentru primar. Cele mai multe au fost alocate edilului-sef.

Nicolae Robu are in subordine:Directia Secretariat General; Directia Tehnica; Directia Economica; Directia Urbanism; Directia Dezvoltare; Directia Fiscala; Directia Politia Locala; Directia de Evidenta Populatiei; Teatrul Maghiar de Stat „Csiki Ghergely”; Teatrul de Stat German; Filarmonica Banatul; Spitalul Clinic Municipal de Urgenta; Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu”; Spitalul de Boli Infectioase si Pneumofiziologie „Victor Babes”; Serviciul Juridic; Serviciul Resurse Umane; Serviciul Achizitii Publice; Compartimentul Control; Biroul de Audit si Biroul de Management al Calitatii.

Dan Diaconu are in subordine: Directia de Mediu; Directia Institutii Scolare, Sanitare, Sportive si Culturale; Directia Comunicare; Casa de Cultura; Compartimentul Voluntari pentru Situatii de Urgenta si Serviciul public de Asistenta Medicala Scolara.

Traian Stoia are in subordine: Directia Cladiri, Terenuri si Dotari Diverse; Directia de Asistenta Sociala; Cantina de Ajutor Social; Caminul pentru Pensionari; Serviciul Protectia Persoanelor cu Handicap; Serviciul Protectia Copilului si Familiei si Centrul de Zi Pentru Voi.

Ca social – democrat cred ca i se potriveste perfect domnului Stoia componenta sociala. La fel, cred ca domnul Diaconu s-a descurcat foarte bine pe componenta pe care a primit atributii. Dupa adoptarea organigramei, oricum as fi modificat responsabilitatile viceprimarilor in acord cu conceptia mea manageriala. Noua organigrama nu a fost facuta in urma unei negocieri, este atributia primarului de a delega responsabilitati„, a declarat Nicolae Robu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Mi se pare foarte logic ce a facut Robu. A pastrat pt. el chestiile tipice pt un primar si i-a dat lui Stoia chestii potrivite pt. el si la fel lui Diaconu. Robu e un tip care nu poate sta fara sa se implice si era clar ca isi va lua multe chestii in raspundere directa. Asa a facut si in universitate si la PNL. Are capacitatea aia de munca diabolica si niciodata nu ajunge sufocat oricat de multe isi ia pe cap.