Debut bun pentru Timis in Turneul Sperantelor la fotbal U13. AJF cauta solutii sa reinceapa competitiile de amatori

TIMISOARA. Selectionata Judetului Timis de fotbal (sub 13 ani) a inceput cu dreptul turneul national al sperantelor, o competitie menita sa descopere tinere talente din intreaga tara. Echipa pregatita de antrenorul Mircea Schiopu a intalnit la Lugoj selectionata similara a judetului Caras-Severin.

CITESTE SI: Ce-ati zice de o cafea in Turnul de Apa din Iosefin? O bem in 2024, admiram Timisoara de sus dintr-un loc de belvedere si ne bucuram de expozitii. Se pregateste licitatia pentru reabilitarea castelului de apa. Foto 

Jocul a fost la discretia junilor din Timis care s-au impus cu 5-1. Andrei Torok, Raul Goanta, Fabian Rosu si Darius Giurgiu (2) au reusit golurile invingatorilor. Echipa din judetul nostru va juca in turul urmator cu invingatoarea din partida in care se intalnesc reprezentativele din Arad si Hunedoara.

Lot Timis: Mihai Potang, Andrei Mircea (LPS Banatul Timisoara), Rares Cotora, David Jorz, Razvan Neag, Andrei Sima, Antonio Gosea, Paul Goanta, Andrei Torok, Raul Ilie, Serban Secosan (ACS Galaxy Timisoara), Alexandru Usciuc, Mario Briscan (CSM Lugoj), Rares Sirbu, Andrei Pirvu, Darius Giurgiu, David Nagy, Bogdan Steta, Fabian Rosu (ASU Politehnica Timisoara).

Liga 4 ar putea incepe in aprilie

Ministerul Tineretului si Sportului alaturi de Ministerul Sanatatii au semnat ordinul comun care va permite folosirea testelor rapide bazate pe detectia de antigen pentru sportivi. Asadar, activitatea sportiva va deveni mai accesibila, inclusiv pentru amatori care nu vor trebui sa plateasca preturi mari pentru testele COVID. In acest sens, fotbalul mic ar putea reveni la viata, cel putin in ceea ce priveste Liga 4 Timis. Asociatia Judeteana de Fotbal va gandi in cel mai scurt timp o varianta de repornire cel putin a unui campionat.

„Ne vom intalni cat de repede posibil cu reprezentantii cluburilor din Liga 4 si vedem ce este de facut sa putem incepe campionatul”, a spus Romeo Malac, presedintele AJF Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.