Noutati :

De Ziua internationala a nonviolentei in scoli, jandarmii s-au intalnit cu elevii de liceu

30 ianuarie, 2012 - 03:57 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0


TIMISOARA. Jandarmii timisoreni s-au intalnit cu elevii de liceu! Zeci de tineri, de clasa a XII-a si a XIII-a de la Colegiul Tehnic „Regele Ferdinand I” au aflat mai multe despre prevenirea violentei.

La intalnirea cu liceenii, jandarmii le-au prezentat aspecte legate de prevenirea violentei in mediul scolar, cel sportiv, dar si in familie. Jandarmii le-au explicat elevilor ca cea mai importanta arma este alertarea, in cel mai scurt timp posibil, a fortelor de ordine, prin apelul unic de urgenta 112, in cazul unor volente la care iau parte sau sunt martori.

Beneficiind de experienta acumulata in anii anteriori, Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara si-a propus ca in acest an scolar, pe langa actiunile in sprijinul elevilor si profesorilor, de prevenire si combatere a faptelor antisociale, sa dezvolte comunicarea cu elevii prin intalniri periodice in care sa fie prezentate riscurile la care se expun, consecintele care pot rezulta in cazul comiterii de contraventii si infractiuni”, a precizat Daniela Stanciu, Compartimentul de Relatii Publice Gruparea Mobila de Jandarmi Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...