Noutati :

De ras sau de plans? Vezi ce a scris un elev din Lugoj intr-o lucrare la BAC la romana!

6 septembrie, 2011 - 12:34 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Bac 2011 toamna. Un absolvent de liceu a predat lucrarea la Limba si literatura romana la sesiunea de toamna a bacalaureatului cu doar cateva cuvinte. Profesorii l-au notat cu 1.

„Va salut!!! Ceau” este tot ce tanarul absolvent de liceu a scris pe foaia de examen, motiv pentru care a fost notat cu 1, potrivit informatiadebihor.ro.

sursa: informatiadebihor.ro

Lucrarea este a elevului Ardelean Valentin, din Lugoj, judetul Timis. Acesta a terminat Grupul Scolar „Aurel Vlaicu” din Lugoj si, potrivit site-ului edu.ro, a obtinut in sesiunea de toamna a Bacalaureatului nota 1 (UNU) la proba de Limba si literatura romana, scris. Dupa acest examen, baiatul nu s-a mai prezentat la celelalte doua probe pe care le avea de sustinut: matematica si fizica.

Pe foaia de examen, notata si semnata de profesorii corectori, scrie in josul paginii: „SUBIECTUL I  VA SALUT!!! CEAU”.

Lucrarile nu au fost corectate in Timis, ci in judetul Bihor.

Promovabilitatea la a doua sesiune a Bacalaureatului a fost de doar 14,5% inainte de contestatii, in judetul Timis.

6 licee din acest judet au raportat o promovabilitate zero.

______________________________________________

Numarul de candidati care vor ramane fara diploma in acest an este de 90.000. Acestia iti vor mai putea incerca norocul anul viitor. Alti 500 de candidati nu vor avea voie sa participe la examen decat in sesiunea din vara 2013, pentru ca au fost prinsi copiind.

Multi dintre cei inscrisi sa dea examenul in toamna mizau pe subiecte mai usoare decat cele de la sesiunea din vara. Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, i-a avertizat insa sa nu se astepte la indulgenta din acest punct de vedere. Probele bacalaureatului din toamna, in special cele scrise, au confirmat avertismentul, astfel ca o parte a candidatilor au parasit sala de examen la putin timp dupa comunicarea subiectelor, predand foile goale. Cele mai mici note au fost inregistrate la materiile exacte, matematica, fizica, chimie.

Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat este de 52,97 la suta in judetul Mehedinti, inaintea contestatiilor, conform rezultatelor anuntate, duminica, de Inspectoratul scolar Judetean (ISJ) Mehedinti, fiind cel mai mare procent inregistrat la nivel national.

Contestatii urmeaza sa fie rezolvate in intervalul 5 – 6 septembrie. Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea de toamna, vor fi afisate in 7 septembrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...