Noutati :

De Paste, vom avea patinoar la Timisoara. Se face in 20 de zile!

1 februarie, 2016 - 03:15 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Patinoarul ce va functiona atat iarna, cat si vara, la Timisoara, in Parcul Copiilor, are toate sansele sa isi primeasca oaspetii in scurta vreme. Primaria a lansat deja oferta pentru achizitia proiectului tehnic si a executiei de lucrari pentru patinoarul cu suprafata sintetica.

Valoarea estimata a contractului este de 448.926, 35 de lei, fara TVA, ceea ce reprezinta 99.039,52 euro. Firmele interesate sa amenajeze patinoarul isi pot depune ofertele pana in data de 12 februarie, la ora 9. Criteriul dupa care se va alege castigatorul va fi pretul cel mai scazut, dat fiind faptul ca este vorba de o lucrare cu incredintare directa.

Firma care va construi patinoarul din Parcul Copiilor are un termen de executie foarte ferm: 20 de zile de la momentul emiterii ordinului de incepere. Constructorul trebuie sa ofere o garantie de doi ani la lucrare.

Documentatia tehnica pentru cei interesati se gaseste la Biroul Tehnic din Primaria Timisoara, camera 229 A/B.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Idee foarte buna. Pentru dezvoltarea „apetitului” tinerilor (de la clasele primare si liceu) catre sporturile de iarna, poate ar fi interesant ca dimensiunile patinuarului sa fie cele „olimpice” (cum erau cele ale patinuarului de vizavi cu Sala de sport C. Jude). In aceasta parte a tarii „patinajul sportiv (de toate formele) + hochei” nu prea are radacini, dar, poate vor putea fi puse!