De nerecunoscut. Michael Douglas, epuizat de lupta impotriva cancerului

De cateva luni bune Michael Douglas se lupta cu cancerul la gat, iar chimioterapia si-a pus vizibil amprenta pe chipul actorului, care este extenuat, palid si extrem de slab. Michael Douglas a fost surprins pe o strada din New York in timp ce iesise cu patrupedul Figaro la o plimbare. Actorul pare sa slabeasca de la o zi la alta, afisand un chip palid si obosit. Insa in ciuda durerilor cauzate de cumplita boala si tratamentul impotriva ei, actorul nu si-a pierdut optimismul. La vederea fotografilor, Michael le-a zambit acestora increzator. Ultimele informatii spun ca starul a raspuns bine la tratament si are foarte mari sanse de vindecare.

De cateva luni bune Michael Douglas se lupta cu cancerul la gat, iar chimioterapia si-a pus vizibil amprenta pe chipul actorului, care este extenuat, palid si extrem de slab.

Michael Douglas a fost surprins pe o strada din New York in timp ce iesise cu patrupedul Figaro la o plimbare. Actorul pare sa slabeasca de la o zi la alta, afisand un chip palid si obosit.

Insa in ciuda durerilor cauzate de cumplita boala si tratamentul impotriva ei, actorul nu si-a pierdut optimismul. La vederea fotografilor, Michael le-a zambit acestora increzator.

Ultimele informatii spun ca starul a raspuns bine la tratament si are foarte mari sanse de vindecare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.