De la Bruxelles pe pistele de biciclete din Timisoara! Biciclistii, invitati la o tura speciala, alaturi de seful Comisiei pentru Transport din Parlamentul European!

TIMISOARA. Se striga adunarea pentru o pedalare inedita la Timisoara, in acest sfarsit de saptamana. Biciclistilor li se va alatura nimeni altul decat presedintele Comisiei pentru Transport si Turism din cadrul Parlamentului European, Michael Cramer.

Invitatul special se afla la Timisoara unde participa la o conferinta privind oportunitatile de dezvoltare regionala prin transport si turism si profita de ocazie sa faca o plimbare cu bicicleta prin oras.

Echipa Verde pentru Biciclete ii cheama pe timisoreni sa-l insoteasca.

michael-cramer-europarlamentar

Intalnirea va avea loc sambata de la ora 9.30 la Hotel Timisoara (str. Marasesti, nr.1-3), iar plecarea in tura va avea loc la ora 9:45. Traseul este urmatorul: Hotel Timisoara- Strada Sfântul Ioan- Strada Paris- Bulevardul Republicii- Bulevardul Regele Ferdinand- Bulevardul 16 decembrie 1989- Splaiul Nicolae Titulescu- Bulevardul General Ion Dragalina- Strada Constantin Brâncoveanu- Strada Ciprian Porumbescu- Piata Nicolae Balcescu- Bulevardul Mihai Viteazul- Bulevardul Vasile Pârvan- Bulevardul Michelangelo- Bulevardul Constantin Diaconovici Loga- Bulevardul Revolutiei- Splaiul Nistrului- Strada Dacilor- Strada Simion Barnutiu- Strada Samuil Micu- Splaiul Grivita- Strada Uzinei- Parc Uzina.

Europarlamentarul Michael Cramer militeaza pentru o mobilitate sigura, sustenabila si financiar permisiva in Europa. Unul din eforturile sale notabile in domeniul ciclismului este promovarea turismului pe bicicleta de-a lungul arealului fostei Cortine de Fier – ”Iron Curtain Trail” un proiect care a vizat deopotriva turismul sustenabil si atragerea atentiei asupra istoriei spatiului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. andrei spune:

    Sa aiba grija pe M.Viteazul partea cu Politehnica sa nu-si rupa gatul..