Noutati :

De la 1 iunie se pot depune noi dosare pentru programul Casa Verde. Pana acum au fost aprobate 400 de cereri

25 mai, 2011 - 02:01 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Mircea Bacala, prefectul judetului Timis a anuntat ca incepand din data de 1 iunie, orice persoana fizica ce doreste sa foloseasca energie alternativa poate depune un dosar cu documentele necesare la Agentia de Mediu pentru a obtine finantare in cadrul programului Casa Verde.

Pana acum, la Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Timisoara au fost depuse 518 de cereri, insa doar 400 au fost aprobate.

Conform lui Mircea Bacala, cei care aleg panourile solare primesc maxim 6.000 de lei pe proiect si au fost depuse 340 de cereri. 32 de cereri au fost depuse pentru pompe de caldura pentru care se primesc maxim 8.000 de lei, iar alte 28 de cereri au fost depuse pentru incalzirea locuintelor cu brichete si tocatura de lemn pentru care se obtin maxim 6.000 de lei.

„Valoarea totala a cererilor este de 2,46 milioane de lei. Prin programul Casa Verde dorim sa incurajam cetatenii sa foloseasca energia regenerabila”, a declarat Mircea Bacala.

Documentele necesare intocmirii dosarului se gasesc pe site-ul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...