Noutati :

De ce n-ai merge cu bicicleta la serviciu in Timisoara? Poti castiga si premii

23 mai, 2016 - 10:20 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Pentru al doilea an consecutiv, se da startul campaniei Bike2Work, un proiect co-finantat prin Programul “Energie Inteligenta – Europa” al Uniunii Europene si desfasurat sub umbrela Federatiei Biciclistilor Europeni (ECF).

Prin proiectul Bike2Work sunt incurajati angajatii sa adopte bicicleta ca mijloc de transport alternativ in detrimentul masinii, precum si atragerea companiilor in categoria – Cycle Friendly employer si certificarea acestora conform standardelor UE.

Asociatia Green Revolution s-a alaturat acestui proiect impreuna cu alte organizatii din 11 state europene (Olanda, Germania, Danemarca, Austria, Italia, Slovenia, Marea Britanie, Franta, Croatia, Malta si Bulgaria), participarea romaneasca asigurand, in mod oficial, un loc in marea familie de bicilisti europeni!

Campania se va desfasura in perioada 16 mai – 15 iulie, in Bucuresti, Constanta, Cluj si Timisoara si fiecare biciclist poate participa la acest proiect si poate contribui la construirea unui oras mai verde si prietenos cu bicicleta.

“Pentru al doilea an consecutiv, ne bucuram sa invitam angajatii sa  alega  bicicleta ca mijloc principal de transport spre si de la munca. Dupa  ce anul trecut am reusit sa  convingem peste 1.000 de angajati sa pedaleze in campania noastra, speram ca si in acest an, sa ni se alature un numar tot mai mare de angajati si angajatori. Campania Bike2Work ne-a oferit si ne va oferi informatii utile despre motivele pentru care bicicleta este benefica, pentru sanatatea unui oras si despre felul in care este folosita ca mijloc de transport alternativ in Bucuresti si in tara. In acest sens, avem un argument solid in dialogul cu autoritatile si ne bazam pe sustinerea lor in demersurile de  rearanjare a intregului spatiu urban disponibil, ca sa putem avea un oras si pentru biciclisti”, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Ce trebuie sa  faceti intre 16 mai si 15 iulie?
1. Sa  va  inscrieti pe site-ul www.bike2work.ro
2. Sa  faceti echipa cu 2 dintre colegii vostri sau sa  pedalati individual
3. Sa va descarcati gratuit aplicatia I’Velo, cu ajutorul careia va veti monitoriza drumurile cu bicicleta. Aplicatia este disponibila  pe Google Play si App Store.
4. Sa pedati de cel putin 4 ori in cele 9 saptamani de campanie
5. Sa fiti norocosi, caci efortul va fi rasplatit prin tombole saptamanale,

Implicarea angajatilor si angajatorilor nu ramane nepremiata. Cine pedaleaza mai mult si mai des are mai multe sanse de castig. La sfarsitul fiecarei saptamani, se vor organiza tombole si se vor premia cei mai energici biciclisti din saptamana respectiva.  Pe 18 iulie vor fi desemnati marii castigatori ai campaniei Bike2Work, biciclistii care au acumulat cei mai multi km si cele mai multe trasee.

Sunt luate in considerare doar cursele mai lungi de 2 km si poti inregistra maximum doua trasee Bike2Work pe zi

Participantii implicati in campania de anul trecut, vor trebui sa-si reactualizeze datele inregistrate in profilul lor, iar cei care acum pedaleaza  pentru prima data, isi pot introduce datele aici: www.bike2work.ro/inregistreaza-te

Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. Dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si respectul fata de mediul inconjurator, colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor ti companiilor private si de stat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...