De ce merita sa investesti intr-un aspirator de inalta calitate?

De cele mai multe ori, atunci când ne gândim să alegem un aparat electrocasnic, pornim de la bugetul pe care îl avem și abia apoi luăm în calcul și alte aspecte. Dar, având în vedere scopul pentru care au fost făcute electrocasnicele, acela de a ne ușura diversele treburi în casă, merită să facem și un calcul de randament atunci când căutăm prin opțiuni și modele.

Aspiratorul este, poate, cel mai important aparat electronic de la noi din casă. Iar tehnologia a evaluat atât de mult, încât acum există opțiuni și modele care fac, la propriu, treaba pentru tine. De aceea, un aspirator de înaltă calitate, chiar dacă pare o opțiune mai scumpă, te va ajuta să faci curățenie într-un mod mult mai eficient. Asta înseamnă că vei câștiga mai mult timp pentru tine sau pentru tine și familia ta.

Un alt argument este acela că un aspirator din gamele premium va fi mult mai durabil în timp, asta datorită materialelor de calitate din care este construit. Mereu va fi o opțiune mai bună să alegi un obiect durabil mai scump, decât unul mai ieftin, care să se defecteze după unul sau doi an de folosire.

În materie de electrocasnice, atunci când vorbim de modelele din vârf de gamă, unul dintre acestea ar fi un aspirator Miele. Dacă ai început deja căutarea în materii de aspiratoare, probabil că deja ai găsit multe păreri care spun că a deține un aspirator Miele este ca și când ai deține o mașină puternică și performantă.

O barieră poate fi prețul acestora, dar, calculat la durabilitatea lor și la puterea de aspirare, care îți va reduce timpul de curățenie, este posibil să nu ți se mai pară atât de scump. Dar hai să vedem câteva argumente pentru care merită investiția:

Calitate la standarde germane. În spatele unui aspirator Miele stă munca unor ingineri de excepție, dedicați inovației și performanței. Există diverse studii și testări independente, la nivel internațional, care au demonstrat că această marcă de aspiratoare este printre cele mai bine gândite și create.

Promisiunea de 20 de ani. Rezultatul muncii acestor ingineri nu este doar un aspirator puternic și inovator, ci și unul pe care te poți baza. Aceasta este promisiunea mărcii germane și ceea ce îi face diferiți de competiție.

Curățenie și în aer, nu doar pe podele. Probabil că ai auzit deja de filtrele HEPA. Este o tehnologie care captează praful și alergenii cu o eficiență impresionantă de peste 99.90%. Toate modelele de aspirator Miele au tehnologie de filtrare excepțională, dar majoritatea dintre ele vin în dotare și cu acest extra filtru, benefic și necesar dacă suferi de alergii sau diverse afecțiuni respiratorii.

Beneficiile acestei mărci de aspiratoare sunt multiple dar, dacă totuși bugetul nu îți permite momentan, poți alege și alte aspiratoare care să aibă funcții apropiate, precum un aspirator Rowenta, o altă marcă de electrocasnice performante, la prețuri mai prietenoase.

Deși calitatea este printre cele mai importante, atunci când te orientezi spre un model de aspirator, e nevoie să ții cont și de câteva alte aspecte.

Care este forma ideală pentru casa ta? Există 3 mari categorii de aspiratoare disponibile pe piață în acest moment: standard, verticale/manuale și tip robot.

Cele standard au, în general, cele mai bune capacități de aspirare. Dar, cu cât mai mare, cu atât va fi nevoie să ai și un spațiu de depozitare pentru el.

Dacă locuiești într-o casă mai mică, un aspirator vertical poate fi opțiunea perfectă pentru tine. Un astfel de model îți oferă și cea mai mare mobilitate prin spațiul pe care îl cureți.

Modelele robot sunt cea mai nouă atracție din această categorie de electrocasnice. Le programezi și ele pleacă prin casă și fac treaba pentru tine.

Puterea aspiratorului: avantaj la curățenie sau dezavantaj la facturi? E nevoie să ții cont de faptul că puterea de aspirare va dicta și câtă energie consumă acest electrocasnic. Sigur, cu toții ne dorim un aspirator care să aspire și cel mai mic firicel de praf. Dar, e bine să găsești opțiunea cea mai potrivită pentru casa ta, ca să consumi și energie electrică în cel mai eficient mod.

Cu sac sau fără sac? Cu toții ne amintim de aspiratoarele bunicilor, cu sac din material textil, atât de neplăcut de scuturat după ce ai aspirat. Acum există și modele cu saci din hârtie, pe care îi poți schimba mai des și sunt mult mai igienice. Dar, probabil cea mai igienică opțiune este un aspirator cu recipient din plastic, tocmai pentru că este extraordinar de ușor de spălat.

Crezi că e un avantaj să dai cu mopul în timp ce speli? Pentru că există și astfel de opțiuni de modele care au mop încorporat. Mai ales dacă în casa ta nu este se adună murdărie multă, este o opțiune ideală, care îți va înjumătăți timpul de curățenie. Este foarte potrivit și dacă ai o pisică sau un câine și nu vrei să folosești produse chimice la spălatul podelelor. Un astfel de model dezinfectează cu ajutorul aburilor, așa că este complet sigur pentru animale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...