Noutati :

De cand se pot plimba gratis timisorenii cu masinutele turistice? Pe traseu pot fi admirate ‘Fasia Gaza’ si palatele tiganesti

16 septembrie, 2014 - 06:27 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Liber la plimbari cu minibuzele turistice din Timisoara, de Saptamana Mobilitatii. Toti cei dornici de o plimbare se pot urca in masinutele electrice cumparate de primarie, care vor iesi pe teren inca de miercuri. Plimbarile sunt gratuite. Mai mult, Primaria Timisoara scoate pe traseu si tramvaiul turistic si ii invita pe timisoreni sa faca… sport.

Zilnic, din 16 si pana in 22 septembrie, municipalitatea organizeaza fel de fel de activitati in cadrul Saptamanii Mobilitatii. Cei care vor dori sa participe vor putea face sport, vor putea participa la o vanatoare de comori sau se vor putea plimba cu tramvaiul turistic si cu masinutele electrice.

_______

UPDATE! Reprezentantii Primariei Timisoara isi bat joc de timisoreni. Minibuzele electrice turistice vor pleca cu o ora intarziere. Motivul? Au probleme tehnice si nu s-au incarcat complet. Mai mult, s-a schimbat si locul de unde vor porni in ture. Nu vor mai porni din statia autobuzului 33, ci din fata Primariei Timisoara.

Vedeti programul!

Miercuri, 17 septembrie:

Plimbari gratuite cu tramvaiul turistic si cu minibuzele electrice.

Traseu cu tramvaiul turistic: plecare la orele 10.00, 11.30, 13.00 si 14.30 din curtea sediului RATT de pe Take Ionescu, nr. 56 – Piata Traian – Prefectura – Piata 700 – Catedrala – Piata Maria – Dambovita – Drubeta – Piata Balcescu – Piata Maria – Piata 700 – Piata Traian – Gara de Est – Take Ionescu.

Traseu cu minibuzele electrice: plecare la orele 11.00 si 14.00 de la Catedrala (statia lui 33)– Piata Maria – Piata Balcescu -– Bvd. Mihai Viteazu – str. 20 Decembrie – Piata I. C. Bratianu – Bvd. Revolutiei din 1989 – Bvd. 3 August 1919 – Piata Traian – str. stefan cel Mare – str. Iepurelui – str. Baba Dochia – str. Andrei saguna – Calea Dorobantilor – Aleea Padurea Verde – str. Avram Imbroane – Bvd. Take Ionescu – str. Martin Luther – Bvd. I.C. Bratianu – str. 20 Decembrie – bvd. C.D. Loga – Bvd. Regele Ferdinand – Piata Regina Maria – Catedrala.

Joi, 18 septembrie:

18.00 Alergare in zona centrala cu Asociatia Alergotura pe traseul: Parcul Botanic, Str. Marasesti, Piata Victoriei (pe partea cu Libraria Eminescu, catre Catedrala), la stanga spre Primarie pe Bv.Regele Ferdinand, prin fata Primariei pe Bv. C. D. Loga, la stanga pe str. 20 Decembrie 1989, pe langa Muzeul Banatului catre centru, la dreapta pe str. Alba Iulia, la stanga pe str .Victor Vlad de la Marina, si la dreapta pe str. Marasesti pana in Parcul Botanic.

18.00 Piata Victoriei Activitati prezentate de Smart Fit Studio
Alergare cu ghete Kangoo Jumps
Moment Smart Pump – aerobic
Cycling – pedalare pe biciclete
CrossFit – exercitii pentru mentinerea conditiei fizice

Vineri, 19 septembrie str. Marasesti:

14.00-17.00 – Verde pentru Biciclete concurs de spart becuri prin pedalare si vanatoare de comori
17.00-18.00 – Zumba si aerobic
18.00-20.00 – Lectii de dans cu Magnum VRD

Sambata, 20 septembrie:

10.00- 13.00 – film pentru copii, activitati de plantare, desene pe asfalt, activitati educative pentru copii – parcarea PMT
10.00 -20.00 – Targ de biciclete editia a IV-a pe str. Marasesti

Duminica, 21 septembrie:

10.00- 13.00 – Demonstratii de baschet cu Academia de baschet BC Timisoara, demonstratie de arte martiale, judo – parcarea PMT
10.00 -20.00 – Targ de biciclete editia a IV-a pe str. Marasesti

Luni, 22 septembrie:

15.30- 17.30 – demonstratii de badminton pentru copii, minicros, rugby, echipele de baschet de la scoli, concursuri de maiestrie sportiva, demonstratii sportive de picioroange – parcarea PMT

In caz de timp nefavorabil, actiunile programate se vor suspenda, anunta reprezentantii Primariei Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...