Noutati :

De cand se pot plati taxele si impozitele la Timisoara? Cand se intorc functionarii din primarie la lucru?

3 ianuarie, 2015 - 03:41 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Au trecut Craciunul si Anul Nou, iar functionarii publici incep sa se pregateasca de intoarcerea la munca. Odata cu trecerea sarbatorilor, mai toate institutiile publice isi reiau programul normal de lucru cu publicul. Printre ele, si Directia Fiscala, dar si Primaria Timisoara.

Incepand din 12 ianuarie se pot plati din nou taxele si impozitele la Directia Fiscala din cadrul Primariei Timisoara, la Biroul Evidenta Contribuabili si Incasari Bugetare. Amenzile se pot plati si pana atunci.

Cererile de eliberare a certificatelor de atestare fiscala pot fi depuse insa mai devreme, chiar din 5 ianuarie 2014, spun reprezentantii Directiei.

Primaria Timisoara isi redeschide portile complet pentru public tot in 12 ianuarie 2015.

Pentru informatii, sugestii si reclamatii se poate apela Serviciu Call Center al Primariei Municipiului Timisoara, la numarul de telefon 0256-969, tarif normal, care va functiona in zilele lucratoare, in timpul programului institutiei, de luni pana joi, intre 8:00 – 16:00 si vineri intre 8:00 – 14:00.

In perioada in care programul cu publicul este sistat, chiria pentru locuinte, garaje si terenuri se poate achita in contul RO08TREZ62121300205XXXXX, deschis la Trezoreria Timisoara, Cod Fiscal 14756536 beneficiar Municipiul Timisoara.

Atentie! Se pot trimite formulare online pe site-ul municipalitatii: www.primariatm.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...