Noutati :

De cand se incaseaza taxele si impozitele locale la Directia Fiscala a Primariei Timisoara

2 ianuarie, 2020 - 01:10 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Lucratorii Directiei Fiscale din Primaria Timisoara au intrat in vacanta de la jumatatea lunii decembrie si vor reveni la birouri din primele zile ale lui 2020, insa incasarea taxelor si impozitelor porneste mai tarziu.

CITESTE SI: 4 benzi de circulatie, parcari, piste de biciclete, extindere retea de troleibuz, dar si amenajarea a 2 sensuri giratorii. Strada din Timisoara care se va schimba cu 8 milioane de euro

La Directia Fiscala a Primariei in aceste zile se lucreaza la doua dintre birouri, Biroul Consiliere Cetateni si Registratura unde se preiau si se inregistreaza declaratiile contribuabililor persoane fizice/juridice privitoare la terenuri si cladiri, si Biroul Evidenta Contribuabili si Incasari Bugetare care incaseaza doar amenzile.

Taxele si impozitele locale se vor putea achita la Primarie din 13 ianuarie.

In 2020, atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice vor plati la Timisoara cat au platit si in 2019 pentru case si masini.

Ca in fiecare an, vor beneficia de o reducere de 10 la suta cei care platesc pana la 31 martie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...