De astazi fumatul este interzis in Polonia, in locurile publice

Consumul de tigari sau tutun de pipa nu mai este permis in statiile de autobuz sau de tramvai, in gari, in niciun mijloc de transport in comun, in spitale si in scoli. Nici in localuri nu se mai poate fuma, daca nu exista compartimente special amenajate si ventilate. Decizia nu a fost pe placul tuturor. Daca nefumatorii se bucura de inasprirea legii, fumatorii o considera abuziva, pe motiv ca le incalca drepturile fundamentale.

Consumul de tigari sau tutun de pipa nu mai este permis in statiile de autobuz sau de tramvai, in gari, in niciun mijloc de transport in comun, in spitale si in scoli.

Nici in localuri nu se mai poate fuma, daca nu exista compartimente special amenajate si ventilate.

Decizia nu a fost pe placul tuturor. Daca nefumatorii se bucura de inasprirea legii, fumatorii o considera abuziva, pe motiv ca le incalca drepturile fundamentale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...