Noutati :

Dascalii din Timis care au luat la Titularizare note intre 5.00 si 7.00 participa la cea de-a doua etapa a repartizarii. Ei pot ocupa posturi de suplinitori, pe durata determinata

14 august, 2013 - 09:11 AM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

Cei peste 300 de dascali din judetul Timis care au obtinut medii peste 5.00, dar sub 7.00, la examenul de Titularizare pot ocupa posturi pe durata determinata in invatamantul timisean. Astazi are loc sedinta publica de repartizare a suplinitorilor pe posturile disponibile.

Dupa prima etapa a repartizarii, cea in care s-au prezentat dascalii care au reusit sa obtina note mai mari de 7.00 la Titularizare, au ramas neocupate 64 de posturi. Conform metodologiei, acestea sunt din nou scoase la repartizare, urmand sa fie ocupate de suplinitori. Acestora li se adauga peste 2300 de fractiuni de posturi.

Vezi AICI lista posturilor disponibile in cea de-a doua etapa a repartizarii.

Cea de-a doua sedinta de repartizare a dascalilor care au sustinut examenul de titularizare se desfasoara in centrele unde a fost sustinut concursul, de la ora 9.00.  La ea sunt asteptati in jur de 300 de profesori.

Locurile care nu se vor ocupa nici de aceasta data  vor fi scoase, inca o data, in sedinta publica de repartizare, dupa data de 1 septembrie. Ele vor fi destinate, in primul rand, profesorilor pensionari. Daca nici acestia nu se vor dovedi suficienti pentru a ocupa toate orele libere, vor mai avea o sansa si dascalii care au luat mai putin de 5 la Titularizare, dar acestia vor trebui sa treaca un test organizat de scoala unde au ramas orele libere.

La nivel national,  in prima etapa a repartizarii, din cele 6.074 de posturi didactice/catedre vacante (3.141 în mediul urban si 2.933 in mediul rural), au fost repartizate 3.620 (59,60%) de posturi. Cele mai multe posturi didactice/catedre vacante – 2.046 (69,76%) – au fost distribuite in mediul rural. In mediul urban, au fost repartizate 1.574 (50,11%) de posturi didactice/catedre vacante.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...