Noutati :

Dascali din toata tara si profesori de la cele mai mari universitati din lume vin la Timisoara sa vorbeasca limba lui Shakespeare

25 octombrie, 2011 - 01:20 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Peste 200 de profesori de limba engleza din tara participa la cursurile de formare pe care universitari de la Cambridge sau Oxford vin sa la sustina la Timisoara. Evenimentul are loc o data la patru ani in capitala Banatului.

Conferinta Nationala RATE are tema ”ELT – Skill, Art and Motivation” si reprezinta un stagiu de formare a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar. Pe parcursul a trei zile, din 28 pana in 30 octombrie, dascali veniti din toata tara la Timisoara vor participa la 45 de ateliere de lucru cu specialisti in limba engleza de la universitati renumite pe plan mondial, precum Cambridge sau Oxford.

Impreuna cu universitarii vin si reprezentanti ai mai multor edituri din Marea Britanie care vor sustine mai multe prezentari in limba engleza.

Nivelul acestei conferinte este unul foarte ridicat intrucat participarea atinge cele mai inalte cercuri din domeniul limbii engleze, iar cadrele didactice participant vor avea multe de invatat. Pe langa acest lucru, profesorii care participa la atelierele de formare vor primi si diplome acreditate de Ministerul Educatiei”, a precizat Delia Secula, inspector de specialitate in cadrul Inspectoratului Scolar Timis.

Conferinta se afla la a III-a desfasurare in Timisoara, orasul de pe Bega organizand evenimentul o data la patru ani. Atelierele de lucru vor avea loc la Colegiul National ”C.D. Loga”.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...