Dar din dar se face Rai! Posta aduna jucarii pentru copiii orfani si nevoiasi

Pentru ca „Fiecare copil merita un cadou de Craciun”, Posta a initiat o campanie in scopul colectarii de jucarii pentru copiii orfani si cei proveniti din familii defavorizate.

Cei care doresc sa ofere copiilor jucarii, sunt asteptati in oricare dintre oficiile postale din orase, in perioada 22 noiembrie – 20 decembrie 2010.

Prin acest demers, Centrul Regional Retea Postala Timisoara isi propune sensibilizarea si solidarizarea cetatenilor, precum si incurajarea lor in vederea realizarii de donatii pentru copii orfani sau pentru cei proveniti din familii dezavantajate socio-economic.

Pentru buna desfasurare a campaniei, recipientele de colectare vor fi amplasate intr-un spatiu atent delimitat si protejat in cadrul oficiilor postale, accesibil tuturor cetatenilor si clientilor Centrului Regional Retea Postala Timisoara.

„Fiecare dintre noi poate gasi acasa o jucarie, un joc, o papusa frumoasa, mai ales ca stim ca acestea vor ajunge la copiii mai putin fericiti, care, poate, nici nu cunosc ce-i acela un cadou”, a declarat Nelu Balas, directorul Centrului Regional Retea Postala Timisoara.
El a mai precizat ca, in zilele urmatoare, va stabili locatiile in care vor ajunge jucariile colectate, prin intermediul campaniei „Fiecare copil merita un cadou de Craciun”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.