Daniel Stanciu: Plecam cu sansa a doua

Managerul general al lui Poli, Daniel Stanciu nu vrea sa puna presiune pe jucatorii timisoreni si considera ca echipa banateana porneste cu sansa a doua in meciul cu FC Vaslui. "Presiunea e la Vaslui, nu la noi, pentru ca acolo s-a investit mult pentru atingerea obiectivului si accederea in grupele Champions League. Noi avem multe indisponibilitati. Nu cred ca e cazul sa ne gandim la un stadion plin avand in vedere ca la ultimele meciuri nu au venit asa multi spectatori. As dori sa fiu arbitrat de Balaj sau Avram junior, sunt arbitrii care nu pot fi banuiti de nimic. Inteleg ca a gresi e omenesc dar cand acest lcuru are si alte implicatii, atunci nu e bine.” este de parere Stanciu. Managerul lui Poli a anuntat si primul transfer din sezonul viitor: Rafael Rocha, jucator ce se afla in probe la Poli, dar care nu poate fi legitimat decat de la 1 ianuarie 2011.

Managerul general al lui Poli, Daniel Stanciu nu vrea sa puna presiune pe jucatorii timisoreni si considera ca echipa banateana porneste cu sansa a doua in meciul cu FC Vaslui. „Presiunea e la Vaslui, nu la noi, pentru ca acolo s-a investit mult pentru atingerea obiectivului si accederea in grupele Champions League. Noi avem multe indisponibilitati. Nu cred ca e cazul sa ne gandim la un stadion plin avand in vedere ca la ultimele meciuri nu au venit asa multi spectatori. As dori sa fiu arbitrat de Balaj sau Avram junior, sunt arbitrii care nu pot fi banuiti de nimic. Inteleg ca a gresi e omenesc dar cand acest lcuru are si alte implicatii, atunci nu e bine.” este de parere Stanciu. Managerul lui Poli a anuntat si primul transfer din sezonul viitor: Rafael Rocha, jucator ce se afla in probe la Poli, dar care nu poate fi legitimat decat de la 1 ianuarie 2011.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.