Noutati :

Dan Sova poate fi retinut si arestat. 95 de senatori au votat „pentru” si 30 „impotriva”. Senatorul a plecat in lacrimi

3 decembrie, 2015 - 01:11 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a social-democratului Dan Sova a fost supusa astazi votului Senatului.

Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a social-democratului Dan Sova a fost aprobata joi, potrivit unor surse parlamentare, de plenul Senatului cu 95 voturi „pentru”, 30 „impotriva”. Dan Sova a plecat in lacrimi din Senat.

Procedand la numararea voturilor exprimate de catre senatori, prin vot secret cu bile, in conformitate cu art. 135 si 136 din Regulamentul Senatului, (…) Comisia de numarare a voturilor a constatat urmatoarele: numarul total al senatorilor – 165; numar total de voturi exprimate – 127, din care voturi ‘pentru’ – 95, iar voturi contra – 30 si voturi anulate – doua. Ca urmare a faptului ca, in urma votului exprimat, a fost intrunit votul majoritatii senatorilor prezenti, (…) Senatul incuviinteaza retinerea si arestarea preventiva a dlui senator Sova Dan”, a anuntat, de la Tribuna Senatului, senatorul Laurentiu Coca, relateaza Agerpres.

Presedintele de sedinta, Ioan Chelaru, a precizat ca Hotararea Senatului de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a senatorului Dan Sova va fi transmisa ministrului Justitiei.

Comisia juridica a Senatului a dat, in 24 noiembrie, un aviz favorabil cererii Justitiei in cazul senatorului PSD Dan Sova.

Dupa ce si-a studiat dosarul de sapte volume (aproximativ 3.000 de pagini) timp de aproape patru ore, Dan Sova le-a spus senatorilor juristi, la audiere, ca este nevinovat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. drum bun catre puscarie gunoiule , va urma si ponta cu fratii cristescu