Dan Negru si Maia Morgenstern, la ceremonia de absolvire a studentilor de la Universitatea de Vest din Timisoara

TIMISOARA. Generatia absolventilor UVT 2018 va sarbatori finalizarea studiilor prin intermediul unei ceremonii care va avea loc in Parcul Rozelor.

Prezentatorul evenimentului este o persoana speciala pentru institutie, indragitul om de televiziune, nascut la Timisoara si absolvent al UVT, Dan Negru. De asemenea, cunoscuta actrita Maia Morgenstern, Doctor Honoris Causa al UVT, va sustine un curs motivational.

Ceremonia de absolvire a studentilor UVT si de intrare in comunitatea de alumni”, aflata la cea de-a doua editie, va reuni studentii din anul terminal de la toate facultatile, care vor impartasi solemnitatea momentului si se vor bucura mai apoi de atmosfera creata de John Trend D. De asemenea, absolventilor le este pregatit si un after party, in clubul timisorean Sura.

De asemenea, studentii UVT din anul terminal vor avea ocazia sa interactioneze cu companii din diverse domenii la standurile de pe „Aleea angajatorilor” din Parcul Rozelor.

Ceremonia de absolvire a primit anul trecut un nou format, care se potriveste mult mai bine studentilor, dorind ca evenimentul sa devina o traditie a universitatii noastre. Astfel, si in acest an marcam finalul studiilor intr-un cadru mai putin formal, in Parcul Rozelor, reunind toti absolventii nostri intr-o ceremonie comuna. Le vor da startul in viata profesionala absolventi din generatiile anterioare, exponenti ai mediului socio-economic din regiunea noastra. Nu pot sa nu mentionez si prezenta a doi membri ai comunitatii noastre: doamna Maia Morgenstern si indragitul prezentator TV, Dan Negru, absolvent al UVT. Mai mult, le facilitam studentilor accesul la piata muncii chiar in cadrul ceremoniei, prin interactiunea directa cu angajatorii”, spune rectorul Universitatii, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Ceremonia va avea loc vineri, 4 mai. Evenimentul se va incheia la miezul noptii, cu un superb foc de artificii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. De cand e gura sparta de Dan Negru personalitate de invitat la UVT? Nu avem oameni de valoare in Timisoara? cancan pentru retardati