Noutati :

Dan Diaconescu revine! A infiintat societatea OTV SRL. Afla unde are sediul!

23 octombrie, 2013 - 11:01 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Dan Diaconescu nu se lasa pana nu revine pe sticla. Societatea OTV SRIL detine deja autorizatie de difuzare a unor programe de televiziune prin satelit, autorizatie eliberata de Autoritatea in telecomunicatii din tara in care Dan Diaconescu a inregistrat firma: Italia.

Potrivit Laurei Georgescu, presedintele CNA, societatii OTV SRL, cu sediul la Roma, i-a fost eliberata autorizatia de difuzare a unor programe de televiziune prin satelit de AGCOM (Autorità per le garanzie nelle comunicazioni), autoritatea de reglementare in domeniul audiovizualului din Italia.

Avizul a fost eliberat de AGCOM pe 30 septembrie 2013.

Pe de alta parte, Dan Diaconescu a infiintat societatea OTV SRL, care are sediul in Roma si a fost inscrisa la Registrul Comertului din Italia, in data de 18 iulie 2013, potrivit unor informatii furnizate de Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

Societatea OTV SRL a fost constituita pe 10 iulie 2013, fiind inscrisa oficial la Registrul Comertului din Italia pe 18 iulie 2013, conform datelor obtinute de Consiliul National al Audiovizualului (CNA) din Romania de la Camera di Commercio Industria Artigianato e Agricoltura di Roma.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...