Dai Bac-ul anul acesta? La Universitatea Politehnica Timisoara poti face meditatii gratuite!

TIMISOARA. Toti elevii care vor sa se pregateasca mai bine pentru examenul de Bacalaureat o pot face, ajutati de profesori universitari. Reprezentantii departamentului de Matematica din Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza cursuri pentru toti cei care vor sa invete mai mult pentru Bac si care si-au propus sa urmeze, apoi, cursurile uneia dintre facultatile din cadrul UPT.

Temele dezbatute se ghideaza dupa continutul „Culegerii de probleme pentru examenul de bacalaureat si admiterea in Universitatea Politehnica Timisoara”, astfel ca ii pregateste pe elevi nu doar pentru examenul maturitatii, ci si pentru primul an de facultate.

„Cursurile de Matematica pentru potentialii studenti ai Politehnicii au devenit o traditie. Ne bucuram sa observam un interes deosebit din partea elevilor, care abia asteapta sa anuntam programarea intalnirilor. Ei isi doresc sa treaca cu brio exemenul de bacalaureat si sa poata deveni studenti, iar noi suntem multumiti stiind ca vom avea studenti bine pregatiti care sa poata face fata cerintelor universitatii noastre”, a precizat conf. dr. Liviu Cadariu-Brailoiu, directorul Departamentului de Matematica din cadrul UPT.

Cursurile sunt gratuite si anul acesta si se vor desfasura in fiecare duminica, in perioada 6 martie – 26 iunie 2016, exceptie facand zilele de 24 aprilie, 1 mari si 19 iunie. Elevii care doresc sa participe la meditatii sunt asteptati in amfiteatrul A101 al Facultatii de Electrotehnica(Bulevardul V. Parvan nr. 2), intre orele 10 si 13.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.