Dacian Ciolos la Timisoara, in mijlocul sustinatorilor din USRPLUS

Dacian Ciolos, liderul Renew Europe și copreședintele USRPLUS, este marti la Timisoara.

De dimineață a avut o întrevedere cu primarul Dominic Fritz, iar după-masa va participa la evenimentul „Cu Europa ajungem departe”. Acesta este organizat la Centrul de Proiecte Timisoara, începând cu orele 17.00.
Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici: https://www.facebook.com/alin.mituta.

Tot marti, de la orele 19.00, Dacian Cioloș va avea o întâlnire cu membrii USRPLUS Timiș, unde se vor discuta aspecte legate  de campania internă și despre viitorul partidului.

De menționat că Dominic Fritz, care este și președintele USRPLUS Timiș, și-a manifestat deja susținerea pentru Dan Barna în cadrul cursei electorale interne.

Din cea mai mare filială județeană a partidului, doar liderul de grup al CJ Timiș, Raul Olajos, și deputatul Daniel Toda au făcut publică adeziunea la candidatura lui Dacian Cioloș.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Nelu spune:

    Ambi au mutre de curcubei.