Dacian Ciolos a fost ales noul presedinte al USR-PLUS. Victoria trebuie validata la congresul din acest final de saptamana

Dupa ce in urma cu doua saptamani obtinea cele mai multe voturi in primul tur al alegerilor interne din USR-PLUS, Dacian Ciolos l-a invins si in cel de-al doilea pe rivalul Dan Barna. CITESTE SI: A fost semnat ordinul comun al Ministerului Sanatatii si Ministerului Educatiei. Noile reguli ce trebuie respectate de luni in scoli. Conditiile in care se trece la cursurile online Dacian Ciolos a obtinut 19.603 voturi, adica 50,9% dintre voturi, in timp ce 18.908, adica 49,1, au revenit lui Dan Barna. "Vreau sa le mulțumesc colegilor din partid care au votat in numar foarte mare. Am dovedit ca putem avea maturitate si ințelepciune sa ducem la bun sfarsit un proces democratic, cu toate dificultațile. Participarea masiva la vot arata ca cei care s-au inscris in USR PLUS cred in acest proces al fuziunii si il valideaza. Vom avea multe de facut, dar este un pas important al fuziunii de factor. Rezultatul arata ca nu exista falii intre fosti USR-isti si fosti PLUS-isti si vom putea lucra impreuna. Este un mesaj pe care il receptam si la nivelul conducerii. Am avut si sesizari, si plangeri. O parte au fost clarificate de comisia electorala, altele urmeaza sa fie clarificate. Este important ca membrii nostri sa aiba incredere ca un astfel de proces electoral se poate desfasura in condiții bune. Pe viitor mi-as dori sa avem cat mai multe ocazii ca membrii de partid sa participe la deciziile pe care le luam. Cerem transparența, onestitate, cu atat mai mult trebuie sa dovedim in partid. Avem nevoie sa intarim acest partid si e important ca cei care au facut acest pas sa se inscrie in USR PLUS sa se simta ei insisi bine in acest partid si sa-i poata convinge si pe ceilalți sa vina alaturi de noi. Romania are nevoie de reforma, de modernizare si USR PLUS va avea un rol important de jucat pana in 2024. Trebuie sa ne propunem castigarea alegerilor prezidențiale si alaturi de acestea si celelate alegeri”, a declarat Dacian Ciolos, dupa anuntul victoriei sale. Rezultatul alegerilor urmeaza sa fie validat in cadrul Congresului USR-PLUS, care va avea loc in acest final de saptamana. 1.200 de delegati din intreaga tara vor fi prezenti sambata, la Bucuresti. In cadrul evenimentului va fi stabilita si componenta noului Birou National. Foto: ziare.com

Dupa ce in urma cu doua saptamani obtinea cele mai multe voturi in primul tur al alegerilor interne din USR-PLUS, Dacian Ciolos l-a invins si in cel de-al doilea pe rivalul Dan Barna.

CITESTE SI: A fost semnat ordinul comun al Ministerului Sanatatii si Ministerului Educatiei. Noile reguli ce trebuie respectate de luni in scoli. Conditiile in care se trece la cursurile online

Dacian Ciolos a obtinut 19.603 voturi, adica 50,9% dintre voturi, in timp ce 18.908, adica 49,1, au revenit lui Dan Barna.

Vreau sa le mulțumesc colegilor din partid care au votat in numar foarte mare. Am dovedit ca putem avea maturitate si ințelepciune sa ducem la bun sfarsit un proces democratic, cu toate dificultațile. Participarea masiva la vot arata ca cei care s-au inscris in USR PLUS cred in acest proces al fuziunii si il valideaza. Vom avea multe de facut, dar este un pas important al fuziunii de factor. Rezultatul arata ca nu exista falii intre fosti USR-isti si fosti PLUS-isti si vom putea lucra impreuna. Este un mesaj pe care il receptam si la nivelul conducerii. Am avut si sesizari, si plangeri. O parte au fost clarificate de comisia electorala, altele urmeaza sa fie clarificate. Este important ca membrii nostri sa aiba incredere ca un astfel de proces electoral se poate desfasura in condiții bune. Pe viitor mi-as dori sa avem cat mai multe ocazii ca membrii de partid sa participe la deciziile pe care le luam. Cerem transparența, onestitate, cu atat mai mult trebuie sa dovedim in partid. Avem nevoie sa intarim acest partid si e important ca cei care au facut acest pas sa se inscrie in USR PLUS sa se simta ei insisi bine in acest partid si sa-i poata convinge si pe ceilalți sa vina alaturi de noi. Romania are nevoie de reforma, de modernizare si USR PLUS va avea un rol important de jucat pana in 2024. Trebuie sa ne propunem castigarea alegerilor prezidențiale si alaturi de acestea si celelate alegeri”, a declarat Dacian Ciolos, dupa anuntul victoriei sale.

Rezultatul alegerilor urmeaza sa fie validat in cadrul Congresului USR-PLUS, care va avea loc in acest final de saptamana. 1.200 de delegati din intreaga tara vor fi prezenti sambata, la Bucuresti. In cadrul evenimentului va fi stabilita si componenta noului Birou National.

Foto: ziare.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. liviu spune:

    De data asta nu a invins raul cel mai mic. A INVINS DIRECT RAULadica Ciolos. Dupa spusele lui se va umfla in continuare, va darima totul in jurul lui pina va ajunge presedinte.

  2. stela spune:

    Nu se stie cine era mai rau:barna sau ciolos-misa….Amandoi sunt anticrestini,antinormalitate ,lgbt-isti,antifamilie….NU E BINE!!!!Cu asemenea specimene,Romania nu are de castigat….Sa mor io,daca in astfel de momente nu l-as prefera pe nastase ,,sase case,, ….cu termopan de la matusa tamara…..In nici un caz nu accept homo si lesbi….asa suntem noi la Romanica…mai pe Biblie,mai traditionalisti….mai pe familia conform Sfintei Scripturi…