Noutati :

Czech In, un nou concept de Pub, un antreprenor local aduce in Timisoara atmosfera berariilor pragheze

7 martie, 2018 - 11:41 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

Ansamblul mixt Openville este locul unde timişorenii vor descoperi noi modalităţi de petrecere a timpului liber, dar, mai ales, restaurante şi cafenele care vor impresiona prin amenajarea tematică şi conceptul culinar.

Un antreprenor local, cu experienţă pe segmentul de food & beverage, şi Staropramen, berea pragheză numărul 1 în lume, vor aduce, în premieră în vestul ţării, un nou concept de berărie restaurant: Czech In.

Pub-ul va fi deschis în acest an, la parterul celei de-a treia clădiri de birouri din ansamblul mixt, aflată în construcţie. Locaţia din Openville Timişoara va fi cea de-a treia deschisă în România, după cele din Iaşi şi Bistriţa.

Czech In va aduce mai aproape de publicul din Timişoara atmosfera berăriilor pragheze. Conceptul se diferenţiază prin faptul că va oferi o experiență plină de gust dincolo de savoarea berii, prin detalii ce țin de ambient, meniuri special create de un Chef, preparate care completează gustul celor patru sortimente Staropramen, dar şi prin evenimente şi concerte live.

Czech In va fi locul unde gurmanzii şi nu numai vor afla ce preparate pun în valoare gustul fiecărui tip de bere sau ce tip de Staropramen pune în valoare gustul fiecărui preparat. În plus, iubitorii de spectacole și evenimente culturale vor descoperi aici experiențe altfel.

Pub-ul Czech In din clădirea United Business Center 3 va avea panoramă spre parcul din ansamblul Openville, fiind accesibil direct din zona spaţiului verde, iar în sezonul cald va beneficia şi de terasă.

Despre Openville Timişoara

Ansamblul Openville va reprezenta principala atracție de shopping şi loisir din vestul ţării. Noile spaţii de retail vor pune accent pe posibilităţile de petrecere a timpului liber, prin crearea unei sinergii între destinaţiile din interiorul Iulius Mall şi cele din exterior.

Lucrările la componenta de retail au început în decembrie 2017 şi presupun amenajarea unei suprafeţe adiţionale de 47.000 mp. Spaţiile suplimentare vor fi amenajate într-o extensie a Iulius Mall Timişoara, la parterul clădirilor de birouri şi în zona parcului.

Prima etapă de dezvoltare a celui mai mare proiect de tip mixed-use din vestul ţării va fi finalizată în trimestrul patru al acestui an şi va include: 100.000 mp de birouri clasa A, noi zone de retail, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...