Noutati :

Cursurile gratuite de matematica oferite de UPT elevilor se muta in mediul online

13 martie, 2020 - 09:07 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. În fiecare an, Universitatea Politehnica Timișoara vine în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le acestora cursuri gratuite de pregătire la matematică, utile atât pentru cei care doresc să urmeze una dintre facultățile instituției, cât și pentru pregătirea examenului de bacalaureat. Chiar dacă sunt adresate în special potențialilor săi studenți, indiferent de facultatea pentru care optează și independent de forma admiterii (concurs cu probe de verificare sau concurs de dosare), participanților la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de UPT.

Cursurile, organizate prin Departamentul de Matematică al Universității Politehnica Timișoara, programate a se desfăşura în fiecare duminică, în perioada 16 februarie – 31 mai 2020 (cu excepţia zilelor de 12 și 19 aprilie), nu se vor mai desfășura în sistemul tradițional, „față în față”, ci se mută în mediul online, pentru a diminua riscul de răspândire a virusului COVID-19.

Elevii interesați de continuarea pregătirii la matematică pot urmări aceste cursuri pe Youtube, și pe pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara. Temele următoare vor fi transmise în același format.

Temele dezbătute (Programa analitică) urmează conţinutul Culegerii de probleme de Matematică pentru examenul de admitere din anul 2020 la Universitatea Politehnica Timişoara, publicată la Editura Politehnica în anul 2019.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...