Cursuri gratuite de matematica, la Universitatea Politehnica Timisoara, pentru viitorii studenti

TIMISOARA. Departamentul de Matematica al Universitatii Politehnica Timisoara organizeaza, si anul acesta, cursuri pregatitoare de Matematici pentru potentialii sai studenti.

Cursurile se adreseaza tuturor elevilor interesati, indiferent de facultatea pe care doresc sa o urmeze si independent de forma admiterii pentru care opteaza (concurs cu dosare sau concurs cu probe de verificare). Temele dezbatute urmeaza continutul „Culegerii de probleme pentru examenul de bacalaureat si admiterea in Universitatea Politehnica Timisoara” publicata la Editura Politehnica in anul 2016 si sunt deosebit de utile atat pentru examenul de bacalaureat cat si pentru programa anului I de studii.

„Cursurile de Matematica pentru potentialii studenti ai Politehnicii au devenit o traditie. Ne bucuram sa observam un interes deosebit din partea elevilor, care abia asteapta sa anuntam programarea intalnirilor. Ei isi doresc sa treaca cu brio exemenul de bacalaureat si sa poata deveni studenti, iar noi suntem multumiti stiind ca vom avea studenti bine pregatiti care sa poata face fata cerintelor universitatii noastre”, a precizat conf. dr. Liviu Cadariu-Brailoiu, directorul Departamentului de Matematica.

La fel ca in anii precedenti, cursurile sunt gratuite si se vor desfasura in fiecare duminica, in perioada 26 februarie – 18 iunie 2017, cu exceptia duminicilor din 9 aprilie, 16 aprilie si 04 iunie. Elevii sunt asteptati in amfiteatrul D1 al Facultatii de Automatica si Calculatoare, Bulevardul V. Parvan nr. 2, intre orele 10 si 13.
Participantilor la cursuri nu li se solicita nici un fel de angajament fata de UPT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. De aia va bateti joc de elevi cand ajung acolo si ii treceti dupa chef.

  2. De elevi nu-si bate joc nimeni, doar ca ei sunt cam analfabeti si nici macar nu-si dau seama de acest lucru/ Probabil si tu, shadow, esti din aceeasi „gasca”.