Noutati :

Cursuri de reconversie profesionala cu reducere pentru doamne si domnisoare, de 8 Martie

7 martie, 2011 - 04:29 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: UTILE
0

Luna martie vine cu surprize pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa se specializeze in alte domanii. Cursurile destinate lor sunt cu reduceri de 10% din tariful cursului.

Centrul de reconversie profesionala ITC-ELINF din Timisoara ofera tarife speciale la toate cursurile, pentru femei. Toti cei care doresc sa urmeze unul din cursurile oferite vor beneficia in ziua de 8 Martie, ziua Femeii, de o reducere de 10% din tariful cursului.

Cursurile se tin la Centrul de reconversie profesionala ITC-ELINF din Timisoara

Se poate opta pentru unul din urmatoarele cursuri: operator calculator, contabilitate, manager proiect, formator, inspector resurse umane, asistent manager, cursuri IT.

In cadrul centrului, se mai ofera cursuri  de limbi moderne aplicate: limba engleza, limba germana, limba italiana cu posibilitatea sustinerii examenelor internationale in vederea dobandirii atestatelor Cambridge BULATS.

Cei care doresc sa se inscrie pot merge in P-ta HORATIU, nr.1 sau pot suna la tel: 0256 499613;  0723 350435;  0771 329215.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...