Noutati :

Cursuri de administrator imobile la Timisoara

26 mai, 2011 - 04:15 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Incepe o noua serie de cursuri de administrator imobile la Timisoara. Cei interesati se pot inscrie pentru sesiunea din iunie – iulie, pana in 31 mai 2011.

Sesiunea de cursuri se desfasoara timp de 6 saptamani, in zilele de luni, miercuri si vineri, incepand cu ora 16:00. Inscrierile se mai pot face insa doar pana in 31 mai.

Acte necesare la inscriere: copii dupa certificat de nastere, de casatorie, diploma de studii, carte de identitate, adeverinta medicala, declaratie pe proprie raspundere ca nu are antecedente penale, curriculum vitae. La documentele in copie, la inscriere se vor prezenta si originalele, pentru a fi vizate spre conformitate.

„Persoanele care au depus deja dosarul de inscriere sunt rugate sa se prezinte la sediul Federatiei Asociatiilor de Locatari Timisoara pana in data de 1 iulie inclusiv pentru finalizarea dosarului”, spune Petru Olariu, presedinte FALT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...