Noutati :

Cursuri antispaga la Timisoara! Agentii de la Rutiera invata cum sa refuze atentiile si cum sa se poarte cu soferii! Vor fi testati de politisti sub acoperire!

8 iunie, 2011 - 01:18 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Specialisti de la Bucuresti au venit in Timis pentru a-i invata pe politistii de la Rutiera sa fie calmi si sa nu faca abuz de putere in fata soferilor din trafic. Mai mult, oamenii legii vor fi instruiti cum sa spuna NU spagii! Dupa instructie, ei vor fi verificati de colegi sub acoperire.

Asadar, instructii  de integritate in Timis! Politistii, calmi si mereu cu zambetul pe buze la controalele din trafic. Verificari facute de colegi sub acoperire. Dupa instructii despre cum sa refuze spaga si cum sa se poarte cat mai frumos cu participantii la trafic, incep testele de integritate. Oamenii legii de la Rutiera vor fi testati de colegii de la Anticoruptie. Comisarul sef Lucian Dinita (din cadrul Directiei Politiei Rutiere) a venit de la Bucuresti la Timisoara, impreuna cu comisarul sef Adrian Botezatu (de la Directia Generala Anticoruptie), pentru a-i reinstrui pe politistii timiseni.

„Timisul este al 38-lea judet cu efective instruite. Atitudinea, comportamentul de actiune si de aplicare a legii, precum si prevenirea actelor de coruptie reprezinta directiile de reintruire a politistilor”, a precizat comisarul sef Lucian Dinita.

El a specificat ca politistii nu ies in strada sa dea amenzi, ci sa asigure siguranta cetateanului. Oamenii legii au spus ca in ultimii ani, numarul politistilor corupti la nivel national a scazut de la 87 depistati in 2009, la 21 in 2010 si la 7 in primele luni ale lui 2011. In Timis nu au existat asemenea cazuri, a precizat comisarul sef Adrian Botezatu. Dupa seditele de instruire a politistilor rutieristi, acestia vor fi testati in trafic.

“Politisti in civil, de la serviciul anticoruptie vor trece pe rosu in intersectii, vor depasi coloane de masini etc. pentru a fi trasi pe dreapta. Atunci vor testa integritatea celor care i-au oprit, daca primesc sau nu spaga”, a adaugat comisarul sef Adrian Botezatu. Daca vor pica testele, politistii vor fi trasi la raspundere de superiorii lor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...