Noutati :

Cursul ‘Manager de proiect’, organizat din nou la CCIA Timis

15 ianuarie, 2017 - 10:26 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. Pornind de la experienta indelungata in coordonarea si implementarea proiectelor cu finantare europeana, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, prin Directia de Formare si Perfectionare Profesionala, propune o noua abordare a acestui domeniu, in cadrul cursului MANAGER DE PROIECT (COR 242101). Cursul se va desfasura la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, in perioada 25 ianuarie – 9 februarie 2017.

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Cursul se adreseaza tuturor celor care doresc sa acumuleze cunostinte si abilitati in domeniul managementului de proiect.

Este acoperita intreaga tematica necesara pentru ocuparea unui post de manager de proiect, indiferent de tipul proiectului sau de locul de munca al persoanei nominalizate sa indeplineasca aceasta functie.

Teme aboradate:
– Management organizational vs. management de proiect;
– Definirea, planificarea si implementarea proiectului;
– Surse si instrumente;
– Cadrul legislativ si institutional al Instrumentelor Structurale in Uniunea Europeana si Romania.

Formarea se axeaza pe conceperea si implementarea proiectelor finantate atat din domeniul public cat si din cel privat.

Vor fi tratate modalitatile de redactare ale unui proiect si tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor. In acest sens, CCIAT asigura asistenta in vederea pregatirii proiectului final de absolvire.

Certificatul de absolvire pentru ocupatia „Manager proiect” reprezinta o conditie esentiala pentru oricine doreste sa deruleze proiecte cu finantare europeana.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cursuri de tot rahatu, retardati care mananca si gura lor un ban de la cei care pun botu