Noutati :

Curse aeriene anulate sau intarziate pe Aeroportul Timisoara

11 decembrie, 2017 - 02:12 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Mai multe zboruri care aveau orar de decolare sau de aterizare pe Aeroportul International Timisoara au fost afectate de conditiile meteo din toata Europa, in special in Marea Britanie, Germania si Olanda.

Mai multe aeroporturi au fost inchise, iar pasagerii au fost redirectionati spre alte zboruri, indata ce vremea a permis reluarea traficului aerian.

Pana in prezent au fost anulate mai multe zboruri:
• cursa W3526 Eindhoven-Timisoara (cu decolare programata din Eindhoven la ora 14h50 – aterizare programata la Timisoara : 16h50),
• cursa LH1662 Munchen-Timisoara (decolare Munchen: 20h35 – aterizare Timisoara 23.05), dar si cursa retur LH1663 (cu zbor in data de 11.12, decolare Timisoara : 05h50 – aterizare Munchen: 6h20)
• cursele W63501/W63502 Timisoara – Londra Luton (decolare Timisoara 17h25 – aterizare Luton 18h25) si retur Londra-Luton-Timisoara (decolare din Luton: 18h55 – aterizare Timisoara 23.40)
• cursele FR291/292 Timisoara – Londra Stansted (decolare Timisoara 17h35 – aterizare Stansted 18h25) si retur Londra-Stansted -Timisoara (decolare din Stansted: 18h50 – aterizare Timisoara 23.30) – cursa anulata din motive tehnice.

De asemenea, cursa Dusseldorf Weeze-Timisoara a inregistrat o intarziere de 4 ore si 50 de minute, din cauza vremii nefavorabile la aeroportul de decolare.

In cursul zilei de astazi este posibil sa mai apara intarzieri in programul zborurilor din cauza zborurilor anulate duminica.

Luni au fost afectate cursele de Otopeni si Frankfurt Hahn, care au inregistrat intarzieri de aproximativ 3-4 ore. Pe timp de iarna, zborurile pot suferi intarzieri si din cauza operatiunilor de degivrare si antigivrare care se fac la aeronave inainte de decolare si care necesita un timp de realizare neplanificat.

”Conditiile meteo nefavorabile afecteaza oriunde in lume programul de operare al curselor aeriene, dar important este sa se asigure (pe cat este obiectiv posibil) un timp de interventie cat mai scurt pentru asigurarea conditiilor de operare in siguranta”, a declarat directorul aeroportului Timisoara, Daniel Idolu.

Aeroportul International Timisoara a functionat la parametrii tehnico-operationali optimi sambata si duminica, desi au existat caderi de zapada si in Timisoara. Echipele aeroportului au intervenit conform procedurilor in vigoare, astfel incat decolarile si aterizarile nu au fost afectate din cauza conditiilor meteo de la Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...