Cursa Ratustelor se pregateste de start, la Timisoara. Va fi organizata de Ziua Copiilor

TIMISOARA. Chiar daca Festivalul Bega Bulevard a fost desfiintat si nu a mai primit finantare din partea Primariei Timisoara, traditionala Cursa a Ratustelor, care era organizata in cadrul acestui eveniment, va fi reluata, in organizarea Rotaract. Anul acesta, Cursa Ratustelor va fi organizata in 1 Iunie, de Ziua Copiilor.

CITESTE SI: Pregatiri de insamantare cu iarba pe Bulevardul Cetatii din Timisoara. Ultimele imagini de pe santierul ce trebuie inchis anul acesta. Video

Si de asta data, mii de ratuste din plastic se vor ‘alinia’ la start, si, la fel ca in fiecare an, evenimentul sustine o cauza nobila. Acum, organizatorii, Rotaract Timisoara, si-au propus ca din banii adunati din vanzarea ratustelor, sa contribuie la renovarea Scolii Gimnaziale din comuna Brestovat.

Inscrierile in cursa pentru marele premiu se pot face prin intermediul site-ului ratustepebega.ro, iar in 31 mai si 1 Iunie, organizatorii vor fi in Parcul Copiiilor din Timisoara, in locurile de unde vor putea fi cumparate.

Mult asteptata cursa a ratustelor va avea loc in 1 Iunie, de la ora 17.00, in zona Podului Andrei Saguna (spre bulevardul Mihai Viteazu).

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Dar de ce trebuie acte de caritate sa se renoveze o școală sau mai știu eu ce?JIGODIILE STATULUI care ar trebui sa faca și nu fac ,de ce mai sânt unde sânt!

  2. JUST!

  3. Daca era Festivalul Fundasilor si al suflatorilor in cremwursti, sarea Fritz rapid cu finantarea. Jeg de om!