Curs gratuit de Competente Digitale, organizat de CCIA Timis

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de beneficiar și S.C. DIACOSTAMPET SRL partener în cadrul Proiectului “Digitalizăm Vestul”, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, anunță lansarea cursului gratuit de COMPETENȚE DIGITALE (nivel de bază), in cadrul „DIGITALIZĂM VESTUL”, un proiect de sprijinire a angajaților și angajatorilor din Regiunea Vest în domeniul alfabetizării digitale și a TIC.

Cursul vizează dobândirea de competențe specifice necesare la locul de muncă din sfera sistemelor de operare și a suitelor de aplicații Office, de gestionare a documentelor electronice și utilizare a Internetului, respectiv:
– Utilizarea unui sistem de operare;
– Competențe de bază despre hardware;
– Prelucrarea și gestionarea de documente electronice, schimb de informații electronice;
– Competențe de bază pentru utilizarea Internetului;
– Utilizarea rețelelor sociale personale sau profesionale;
– Utilizarea serviciilor digitale gratuite oferite de diverse companii;
– Securitate cibernetică, introducere în securitatea sistemelor informatice.

Cursul se va derula în perioada mai-iunie 2023 și are o durată de 120 ore: 40 ore teorie desfășurate fizic la Centrul Regional de Afaceri Timișoara și 80 ore practică desfășurate on-line.

Proiectul are ca obiectiv sprijinirea a 32 întreprinderi care activează în domeniile cu potențial economic competitiv conform SNC și SNCDI din județele Timiș, Arad și Hunedoara prin: Furnizarea de programe de formare a competențelor digitale și de programe de evaluare și certificare a competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale; Determinarea necesarului de formare profesională și organizarea de programe de învățare la locul de muncă în domeniul alfabetizării digitale și TIC.

Înscrierea la curs se face prin completarea Cererii de Înscriere care poate fi descărcată de AICI. După completare, cererea se transmite pe e-mail la adresa: [email protected] sau [email protected]

Detalii suplimentare privind înscrierea la tel. 0372 185 285, e-mail: [email protected]
Informații despre proiect sunt disponibile AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...