Noutati :

Cupa Politehnica la handbal a ramas la Poli Timisoara, dupa doua zile de competitie la Sala Olimpia. Vezi GALERIE FOTO de la finala!

28 august, 2011 - 12:01 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SPORT
1

TIMISOARA. Timisorenii au tinut acasa trofeul Cupa Politehnica la handbal, in urma competitiei gazduite de capitala Banatului vineri si sambata. Turneul international a avut loc la Sala Olimpia. Au participat si doua echipe din Serbia si Ungaria.

Handbalistii de la Poli Timisoara au luptat sa inscrie, in prima zi, in poarta celor de la Kecskemet KSE, iar UCM HC Caras-Severin a jucat contra Dinamo Pancevo. Romanii i-au batut pe sarbi si pe unguri, asa ca in cea de-a doua zi a competitiei, timisorenii au fost nevoiti sa joace contra carasenilor.

Poli Timisoara a castigat cu o mica diferenta, cu scorul final de 27 la 23. Cupa Politehnica a ramas asadar tot la timisoreni. Castigatori au iesit insa si handbalistii din Caras-Severin, pe locul 2. Organizatorii au mai oferit diplome pentru golgheter, pentru cel mai tehnic jucator, dar si pentru cel mai bun portar.

Cupa Politehnica s-a jucat pentru prima data in anul 1968. Cea de-a 35-a editie, de anul acesta, a fost dedicata aniversarii a 20 de ani de la primul titlu obtinut de Poli Timisoara, dar si aniversarii a 20 de ani de la castigarea Cupei.

Foto: Ervin Boer

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. felicitari si mult succes pe viitor…