Cupa Helios la Tenis pentru Corporatii. Competitia are loc in perioada mai-august

TIMISOARA. Cele mai importante companii din Timisoara si zona de vest a tarii vor concura la Cupa Helios la Tenis pentru Corporatii. Concursul este adresat jucatorilor amatori de tenis. Participantii la competitia pe echipe se vor confrunta in perioada mai-august, pe durata a cinci sau sase week-end-uri.

Programul tuturor partidelor va fi stabilit si coordonat de catre echipa Helios Sport. Datele de desfasurare a meciurilor din cadrul campionatului vor fi disponibile la sfarsitul lunii aprilie 2011, primele partide vor incepe in 14 mai. Rezultatele partidelor si stadiul competitiei vor fi actualizate pe site-ul official: sporttim.ro. Toate meciurile se vor organiza la Baza Sportiva Helios Timisoara, B-dul Iosif Bulbuca nr. 21. Fiecare partida dintre doua echipe se va juca pe model Fed Cup, cu doua meciuri de simplu si unul de dublu.

Lotul unei echipe va fi format din minimum trei si maximum sase jucatori (in cadrul unei intalniri dintre doua echipe, fiecare echipa isi va desemna Jucatorul 1 si Jucatorul 2, care urmeaza sa dispute meciurile de simplu). Fiecare echipa isi va desemna un capitan, care va fi responsabil de comunicarea cu Helios Sport si cu distribuirea de informatii celorlalti membri ai echipei. Fiecare echipa va disputa in cadrul grupei sale trei intalniri, dupa sistemul „Round Robin” („fiecare cu fiecare”). Din fiecare grupa se vor califica in faza finala echipele clasate pe primele doua sau trei locuri, in functie de punctajul obtinut si de numarul de echipe din fiecare grupa.

Meciurile grupelor se vor desfasura in principal pe durata unui week-end, dar se pot programa meciuri si in timpul saptamanii. In saptamanile in care nu sunt programate meciuri oficiale se pot desfasura meciuri de simplu intre jucatorii inscrisi in competitie. Evenimentul prevede si organizarea unui turneu de consolare, dedicat echipelor eliminate din faza grupelor. Faza finala a Cupei Helios include si o serie de evenimente complementare la Baza Sportiva Helios, inclusiv o expozitie foto cu cele mai reprezentative secvente din meciurile disputate„, au anuntat organizatorii.

O echipa poate fi formata exclusiv din angajati ai companiei pe care o reprezinta. Pachetul de joc este conceput special pentru fiecare etapa in parte, si cuprinde: mingi de joc Treton, apa si bauturi racoritoare, precum si energizante si suplimente alimentare pentru sportivi. Numarul maxim de echipe pentru sezonul 2011 este de 16. Persoana de contact pentru inscrieri este Valentin Bota: e-mail: [email protected]; Telefon: 0745.523.895; 0256.463.818. Costul participarii unei echipe pentru sezonul 2011 este de 1.500 de lei, fara TVA.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. La pretul asta se dau mingi Tretorn. Amuzant si aiurea in acelasi timp. Cred ca e o gluma proasta pregatita firmelor.

  2. Tretorn sunt mingile oficiale ale turneelor ATP Challenger.