Noutati :

Cum vor putea medicii de la privat sa opereze in spitalele de stat? Vezi proiectul Ministerului Sanatatii!

9 octombrie, 2014 - 08:32 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Medicii de la privat ar putea opera in spitalele de stat, dupa-amiaza, atunci cand activitatea spitalului de stat este mai redusa. Este vorba de un proiect al Ministerului Sanatatii care urmeaza sa intre in dezbatere publica.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, timisoreanul Dorel Sandesc a declarat ca Ministerul Sanatatii propune un proiect prin care sa se dezvolte parteneriatrul public privat.

Lucram si la parteneriatul cu autoritatile locale, adica sa nu mai existe sincope. Daca intr-o comunitate exista o criza de medici, poate ca atunci, avand o prevedere legala, primarul poate considera ca e mai important un medic decat niste palmieri sau panselute. Avem o serie de propuneri pe care le vom lansa dezbatrii publice. Una dintre ele ar fi ca dupa program cand salile de operatie raman neutilizate, medicii de la privat sa poata desfasura activitate aici. Ar rezolva mai multe probleme acest mod”, a spus Sandesc.

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu a declarat ca potrivit unui proiect al Ministerului Sanatatii, autoritatile locale s-ar putea implica, pe viitor, in finantarea cheltuielilor de personal.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...