Cum vad timisorenii capitala Banatului, in imagini? Voteaza fotografia de 1.000 de euro!

TIMISOARA. Piata Unirii, Catedrala Mitropolitana, Domul Catolic, Bega, podurile Timisoarei, Fantana cu pesti, Opera Romana, Bastionul, Phoenix, ceasul  floral – sunt doar cateva dintre frumusetile Timisoarei surprinse in imagini de fotografii amatori din orasul nostru.

sursa foto: Banaterra

128 de iubitori ai capitalei Banatului si pasionati de fotografie se lupta acum pentru a castiga 1.000 de euro, dupa ce au trimis imagini pentru concursul „Timisoara Mea”.

Oricine doreste isi poate vota poza favorita cu Timisoara. Cea mai buna imagine, in ochii votantilor, va fi premiata cu 1.000 de euro chiar de ziua orasului, in 3 august.

In plus, poza desemnata castigatoare va deveni coperta revistei „Timisoara – Open Art City”, in anul 2012.

Cum se poate vota?

Fiecare poza din concurs are un numar de la 1 la 128. Pana in data de 29 iulie, se poate vota fotografia preferata, cu un simplu click pe bulina alaturata pozei dorite de pe pagina de internet a Primariei Timisoara.

De altfel, fiecare imagine poate fi admirata si in Piata Unirii. Castigatorul va fi desemnat prin insumarea numarului de voturi obtinute in urna din Piata Unirii si pe site-ul municipalitatii, iar de Ziua Timisoarei isi va primi si premiul.

Puteti vedea aici imaginile din concurs si puteti intra pe pagina de internet a primariei!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Timişoara e a tuturor locuitorilor României şi sunt realmente încântat că este unul din primele oraşe din ţară ce a iniţiat acest tip de concurs prin care se promovează arta, frumosul şi spiritul de competiţie. Felicitări!

  2. felicitari ptr idee, felicitari pentru efort, timp celor ce au contribuit cu aceste poze frumoase, Timisoara e unica pentru noi cei ce o iubim…iar astfel de concursuri sunt geniale, sporesc aprecierea acestui oras, iar banul pica bine( poate ptr o camera mai performanta, de ce nu!)….oricum pozele sunt superbe…..