Cum va fi vremea in ianuarie si februarie? Anuntul de ultima ora al meteorologilor!

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare sezoniera a temperaturilor si a cantitatilor de precipitatii pe teritoriul Romaniei pentru lunile ianuarie si februarie.

Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.

IANUARIE

Temperatura aerului va avea in general valori apropiate de mediile climatologice in centrul, nordul si local vestul tarii, iar in rest valorile de temperatura pot fi peste norme.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de mediile multianuale in estul, sud-estul si sudul tarii, iar in restul regiunilor vor avea o tendinta de excedent.

FEBRUARIE

Temperatura medie lunara a aerului se va situa in general in limite apropiate de mediile climatologice, exceptand sud-estul, sudul si local vestul tarii, unde valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale.

Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta in general o tendinta spre excedent, exceptand estul, sud-estul si local sudul tarii, unde acestea vor fi apropiate de mediile multianuale.

Sursa: mediafax.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Terminati dracului cu prostiile astea , cum va fi vremea peste 1-2 luni !. Vremea nu se poate sti decit pe maxin 3-4 zile , restul sunt statistici !. Bine ca nu ne spuneti cum va fi vremea pt Craciunul viitor din 2016 !.