Noutati :

Cum se vor imbraca Brigitte Sfat si Ilie Nastase la nunta printului Albert de Monaco? VEZI FOTO!

30 iunie, 2011 - 10:59 AM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
1

Nunta printului Albert de Monaco (53 de ani) cu fosta inotatoare Charlene Wittstock (33 de ani), eveniment care va avea loc sambata, i-a pus pe jar pe Ilie Nastase (64 de ani) si pe Brigitte Sfat (33 de ani), iubita fostului tenismen.

Tinutele alese pentru nunta au costat 12.000 de euro


“Doamne, cat ne-am chinuit sa facem rost de aceste tinute. Multe case de moda au evitat sa ne faca hainele, doar pentru ca le-am spus ca este vorba despre o nunta regala. Abia am gasit o firma mai curajoasa”, ne-a intampinat frumoasa Brigitte, tinandu-l strans de brat pe Ilie, chiar in pragul casei din Bucuresti. “Asa e, a fost greu sa-i gasim rochia aceasta superba Brigittei”, glumeste Nastase, in timp ce ne sopteste la ureche pretul vestimentatiei: 1.600 de euro!

De altfel, pentru intreaga garderoba, cei doi au cheltuit 12.000 de euro. “Doar e o nunta regala. Va tine trei zile si trei nopti. Plecam maine (n.r. – astazi), abia astept. Uite, ce rochie frumoasa am! E personalizata, adica are schimbari pe ici, pe colo… numai sa nu ma trezesc ca mai vad vreo doamna imbracata la fel”, a declarat Brigitte.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. da pi didisubt cocoana o sa poarte chelotz, sau mierje in pupaza goala ca andrea marin si golumbeanca. hai ?????????????